Az online marketing stratégiáról

Egy stratégia, amellyel a legnagyobb sikereket és legjobb eredményeket érheted el az online világban. Használd ki a vállalkozásodban rejlő rejtett potenciálokat, találd meg a legmegfelelőbb online marketing csatornákat, és fogalmazd meg a leghatékonyabban konvertáló üzeneteket. Szerezz még több érdeklődőt és potenciális vásárlót.

Pörgesd fel a vállalkozásodat a Drive Online Marketing segítségével!

A Drive Online Marketing Ügynökség kiváló szakértői csapata átfogó online marketing szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Hitvallásuk, hogy egy kampány csak akkor lehet eredményes, ha alaposan megismerhetik a megbízó cég működését és ügyfeleinek gondolkodását.

Online marketing stratégiával kapcsolatban az alábbi témakörökben nyújtanak segítséget:

Célcsoport tervezés és kutatás

A kezdő lépés az ideális célcsoport feltérképezése, mégpedig minden szempontra kiterjedően. Vagyis, hogy kik ők, mik a problémáik, mik jellemzik őket, hol és miként érhetőek el az online világban.

Kulcsszókutatás

A kulcsszó kutatásnak köszönhetően átfogó képet tudnak alkotni az online keresletről, valamint arra is választ tudnak adni, hogy a keresők mennyiben potenciális vásárlók, így kiderül, hogy mekkora a vállalkozásod internetes értékesítési potenciálja. Egy mindern részletre kiterjedő kulcsszókutatást elegendő egyszer, ám akkor nagyon precízen lefuttatni, azt követően pedig már csak a követési trendeket kell nyomon követni.

driveonline

Konkurencia elemzés

A vállalkozásod számára konkurenciának számító cégek honlapjának és online kommunikációjának feltérképezésével és kielemzésével meghatározható az online sikerességhez szükséges minimális színvonal, amit biztosítani kell a vállalkozásodnak. Valamint az is, hogy melyek azok a sarokpontok, amelyekben vállalkozásod kitűnhet a versenytársak közül.

Értékesítési előnyök megtervezése

Az online marketing nem csak kifejezetten az alkalmazott árak kérdése, az értékesítési előnyök megfelelő kommunikációja révén is előnyre tehet szert egy vállalkozás. A hirdetések csak akkor érhetik el igazán a kitűzött célt, ha versenyelőnnyel is rendelkezik az adott cég.

Landing page tervezés

A jó céloldal abszolút kulcsfontosságú, ugyanis akár könnyűszerrel megduplázhatja a konverziók számát. Lényeges, hogy a célcsoportra vonatkozóan releváns céloldal kerüljön kialakításra, vagyis kellőképpen keltse fel az érdeklődést és ösztönözze is cselekvésre, vásárlásra a látogatót.

Hirdetési stratégia megtervezése

A célcsoport megismerését követően fontos feladat a böngészési és keresési szokásaiknak meghatározása, annak érdekében, hogy kiderüljön, hogy a megfogalmazott üzleti célok eléréséhez melyik online marketing csatornák a legcélravezetőbbek.

A Drive Online Marketing Ügynökség átfogó online marketing szolgáltatást nyújt maximális hatékonysággal és emberközpontúsággal.

Hozzászólások

Magyarország gázellátása biztosított 2020-ra

Magyarország gázellátása biztosított 2020-ra, még akkor is, ha nem jön létre az újabb orosz-ukrán megállapodás a gázszállításról - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a szerb energetikai és bányászati miniszterrel közös szerdai, tapolcai sajtótájékoztatóján.
2019. 08. 21. 16:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A UPS önvezető járműveket fejlesztő cégben szerzett részesedést

A UPS bejelentette , hogy a kockázatitőke-befektetéssel foglalkozó leányvállalata, a UPS Ventures kisebbségi részesedést szerzett az autonóm teherautókat fejlesztő TuSimplevállalkozásban. A két vállalat Arizónában meg is kezdte az első önvezető nyergesvontatójuk tesztjét, azt vizsgálva, hogy e járművek javíthatják-e a szolgáltatásminőséget és hatékonyságot a UPS® hálózatában. Az ügylet egy korábban indított kereskedelmi együttműködés folyománya, melyben a UPS szállítási szolgáltatásokat vásárolt a TuSimple-től.
2019. 08. 21. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Richter gyógyszercég megjelent a piacon az első bioszimiláris készítményével

Ugyan számítani lehetett rá, de azért mégis pozitív, hogy amint lehetett – azaz az originális készítmény védettségének lejártával – a Richter megjelent a piacon az első bioszimiláris készítményével.
2019. 08. 21. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Többlettel zárta a második negyedévet a költségvetés

Az idei második negyedévben az államháztartás finanszírozási oldalról számított nettó pénzügyi megtakarítása 120 milliárd forintot, a negyedéves GDP 1,1 százalékát tette ki. A negyedév végén zárult egy év alatt az államháztartás nettó finanszírozási igénye 517 milliárd forint, a GDP 1,2 százaléka volt, jelentette szerdán a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
2019. 08. 21. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Csökkent a Geely kínai autógyártó profitja

Jelentősen csökkent a Geely kínai autógyártó bevétele és adózott eredménye az idei első fél évben.
2019. 08. 21. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Százmilliós lakások kínálják a legjobb látványt a tűzijátékra

A tűzijáték megtekintésére legjobb helyszíneket jelentő rakpartokon magas árat kell fizetni a lakásokért. A Belgrád rakparton például az eladó lakások átlagára 87 millió forint. A budai Bem rakparton még drágábbak, ott átlagosan 144 millió forintért árulják a lakásokat. A legolcsóbb eladó rakparti lakásért 47 milliót, míg a legdrágább luxuslakásokért 720 millió forintot kell fizetni. A számos panorámás lakás és házat felvonultató városrészekben, például az Istenhegyen, Mártonhegyen vagy az óbudai területeken 79-98 millió forint az eladó lakások, házak átlagára.
2019. 08. 21. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Enyhe emelkedés a tőzsdéken

Enyhe emelkedéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek szerdán.
2019. 08. 21. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Jót tenne a kelet-európai EU-gazdaságoknak az euró bevezetése

Jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban ismertetett friss tanulmányában.
2019. 08. 21. 09:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Figyelem, fontos határidő közeleg a kártyabirtokosoknak!

A bankok felkészülnek a szigorúbb azonosítási szabályokra, de az ügyfeleknek is van teendőjük, ha szeptember 14-ike után is szeretnének online vásárolni, ekkor lép ugyanis életbe a szigorúbb ügyfélazonosítási uniós előírás. A kártyabirtokosoknak aktiválniuk kell az erős ügyfél-hitelesítést lehetővé tévő biztonsági szolgáltatásokat, amely bankonként eltérő lehet: sms-kód, QR-kód vagy egyéb üzenet.
2019. 08. 21. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Csökkent a hazatérni vágyó román vendégmunkások aránya

Egy felmérés szerint két év alatt tíz százalékkal csökkent a hazatérni akaró román vendégmunkások aránya, így a külföldre távozottak több mint fele nem akar visszatérni szülőhazájába - közölte kedden egy civil szervezet.
2019. 08. 21. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Moszkva szerint Washington élezi a katonai feszültséget

A katonai feszültség fokozásával, valamint a szárazföldi telepítésű közepes hatótávolságú rakéták betiltásáról szóló orosz-amerikai INF-szerződés tudatos megsértésével vádolta meg Washingtont kedden Moszkva, miután az Egyesült Államok kísérletet hajtott végre egy közepes hatótávolságú manőverező robotrepülőgéppel.
2019. 08. 21. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Jelentősen nőtt az új autók eladása Romániában

Romániában 9,5 százalékkal nőtt az új járművek eladása az első hét hónapban a tavalyi év azonos időszakához mérten - közölte kedden a román autógyártók és -importőrök egyesülete.
2019. 08. 21. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Bejelentette lemondását az olasz miniszterelnök

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök kedd délután bejelentette, hogy véget ért a tavaly óta tartó koalíciós kormányzás, és este benyújtja lemondását az államfőnek. A kormányfő után felszólaló Matteo Salvini miniszterelnök-helyettes újfent előrehozott választásokat sürgetett.
2019. 08. 21. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2019. 08. 21. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2019. 08. 21. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2019. 08. 21. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

CIG Pannónia elemzés

2019. 08. 21. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2019. 08. 21. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2019. 08. 21. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Washington napi több mint 2,7 millió hordó iráni nyersolajat zár ki a világpiacról

Az Egyesült Államok a szankciók révén napi több mint 2,7 millió hordó iráni nyersolajat zár ki a világpiacról - jelentette be Mike Pompeo amerikai külügyminiszter kedden az MSNBC televíziónak adott interjúban.
2019. 08. 21. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások: