Bőr övek

Egy okosan kiválasztott öv nemcsak praktikus viselet, hanem valósággal öltözteti is viselőjét. Egy minőségi bőr öv maradéktalanul képes erre.

Bőr övek

Az övek, mint kiegészítők kissé elfeledett ruhadarabnak számítanak. Többségünk praktikussági okokból hordja csupán arra, hogy a derékon tartsa a lecsúszó nadrágot, szoknyát. Többnyire éveken keresztül ugyanazt a darabot használjuk, hiszen úgy tekintünk rá, akár a cipőfűzőre. Szükségmegoldás, amely nélkülözhetetlen a ruhadarab helyén tartásához. Egy könnyedén felcsatolható kellék.

Igyekszünk minőségi, valódi bőr övet választani magunknak annak tartóssága és strapabírósága miatt. Pedig a valódi bőrből készült övek nemcsak praktikusak, hanem szépek is. Itt az ideje, hogy ne csak használati tárgyként tekintsünk az övre, hanem ezentúl meghatározó kiegészítőként gondoljunk rá. Az öv is lehet divatos, trendi, azaz egy olyan kellék, amelynek saját karaktere van, és meghatározza öltözékünk stílusát. Unalmas ruhánkat élettel és vidámsággal dobja fel. Egy gyönyörű öv a környezetünk számára is feltűnik.

Válassz a stílusodnak és az ízlésednek megfelelő bőr övet, és arass sikereket az ismerőseid körében. A különböző választható színek széles palettán mozognak. A kínálatban megtalálhatók 3 cm és 3,5 cm széles öltöny övek, valamint 4 cm széles farmer övek igen kedvező, meglepően alacsony áron. Az Etáska webáruház kínálatában kizárólag eredeti bőr övekkel találkozhatunk.

A valódi bőrből készült olasz és magyar övek széles választékban megtalálhatók az Etáska webáruház kínálatában. Kiváló ajándék még a fémallergiás jövendőbeli tulajdonosoknak is, mert kifejezetten a számukra nikkelmentes csattal készített öveket is vásárolhatunk.

Az elegáns megjelenés nem csupán az öltönyös viselet kizárólagos velejárója. Bárki feldobhatja öltözékét egy valódi bőr övvel, mert bármilyen öltözetet elegánsabbá tesz. A farmer övek minden farmernadrághoz és farmer szabású nadrághoz felcsatolható minőségi bőrből készült darabok. Öltöny felvétele esetén azt jegyezzük meg, hogy övbujtatós öltönynadrághoz kötelező az öv, mert anélkül nem elegáns az öltöny viselése. Továbbá általános szabály az, hogy öltönyhöz vékony, 3-3,5 cm-es övet csatoljunk fel, semmiképpen sem széles, vastag és hivalkodó övet. Ellenkező esetben oda az elérni kívánt elegancia, és csodáló tekintetek helyett csupán lapos pillantások zöme lehet a jutalom.

Figyeljünk az ízléses megjelenésre. Válasszunk feketét vagy a barna valamely árnyalatát, arra mindig figyeljünk oda, hogy az öv és a cipő harmonizáljon egymással színben vagy stílusban és anyagában. Fekete cipőhöz fekete övet válasszunk, soha sem barnát, ahogy barna cipőhöz is csak barna övet csatolhatunk fel. Lakkbőr cipőhöz lakkbőr öv illik, velúr cipőhöz pedig velúr öv.

Hozzászólások

A Magyar Állampapír Plusszal az egész ország jól jár!

A várakozások felett teljesít a Magyar Állampapír Plusz, június óta mintegy 2000 milliárd forintért vásárolt a lakosság az új megtakarítási formából - tájékoztatta az MTI-t Varga Mihály pénzügyminiszter.
2019. 09. 17. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nemzetközi szinten is versenyképes a magyar élelmiszeripar

A magyar élelmiszergazdaság az idén az első hét hónapban 10 százalékkal növelte termelési értékét, meghaladva ezzel a 2000 milliárd forintot, vagyis kifejezetten versenyképes - jelentette ki Szijjártó Péter hétfőn Zalaegerszegen.
2019. 09. 17. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Bővül az agrárberuházások támogatása

Új kamattámogatási lehetőséggel és kibővített garanciaprogrammal bővül a mezőgazdasági beruházások ösztönzése - jelentette be az agrárminiszter hétfőn Budapesten.
2019. 09. 17. 04:05
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2019. 09. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2019. 09. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2019. 09. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2019. 09. 17. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Trump energetikai segítséget ígért Washington szövetségeseinek

Energetikai segítséget ígért Washington szövetségeseinek Donald Trump amerikai elnök hétfőn, a szaúd-arábiai olajterminálok elleni szombati támadások után.
2019. 09. 17. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Már ötvenezren igényelték a családvédelmi akcióterv valamelyik formáját

Július elseje óta már ötvenezernél többen igényelték a családvédelmi akcióterv valamelyik formáját - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.
2019. 09. 17. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Boris Johnson szerint csak így van esély a megállapodásra

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint van esély új megállapodásra a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, de ebben nem szerepelhet a jelenlegi tartalékmegoldás - backstop -, amely az ír-északír határon hosszú évek óta nem létező fizikai ellenőrzés újbóli bevezetésének elkerülését célozza.
2019. 09. 17. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A műanyag redőny előnyei és tulajdonságai

Bár a műanyag redőny és az alumínium között lényeges különbségek vannak, mégis a legtöbben a műanyag kivitel mellett teszik le a voksukat. Ez főleg azért lehetséges, mert árban sokkal elérhetőbbek mindenki számára, mint utóbbi társaik.
2019. 09. 17. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Az ipari hőlégfúvó garantált komfortérzetet biztosít

Ahhoz, hogy egy ingatlanban való időtöltés kellemes és komfortos legyen, elengedhetetlen a megfelelő hőmérséklet biztosítása. Ez a kijelentés akkor is érvényes, ha nagyobb területtel rendelkező ingatlanok hőmérsékletéről kell gondoskodni. Legyen szó akár csarnokokról, műhelyekről vagy hatalmas rendezvénysátorokról, az ipari hőlégfúvó garantálja a komfortérzetet.
2019. 09. 17. 01:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Miben befolyásolják a rossz szülői minták a párkapcsolatodat?

Manapság a párkapcsolati problémák sokkal inkább felszínre kerülnek, mint korábban. Régen házon belül megoldották a felmerülő gondokat, ma már az emberek sokkal könnyebben lépnek ki egy kapcsolatból. Miért van ez, és mit tehetünk ellene?
2019. 09. 17. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Kardántengely felújítás

A tengely egyike azoknak a nagyon fontos gépészeti elemeknek, amelyet szinte az összes mozgó berendezésben megtalálhatunk. Természetesen ez az autóknál sincs másképp. A tengelyek a forgó mozgást végző gépelemek forgatónyomaték átvitelében játszanak szerepet. Kialakításuk helyenként eltérő lehet, de részleteiben hasonlóak. Így van ez a kardántengelynél is. Felújításuk igen költséges. Viszont a jó hír az, hogy pontos szabvány meghatározás után ezek is szinte kivétel nélkül felújíthatóak.
2019. 09. 17. 00:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Fertőtlenítés UV-C sugárzással!

Talán te is elgondolkodtál már azon, hogyan lehet a lehető legbiztosabbra menni a különböző fertőzések kiküszöbölésében. Ma már a technológia nem ismer határokat, és bátran válogathatnak az innováció ínyencei.
2019. 09. 17. 00:01
Megosztás:
Hozzászólások:

Szervusz, kíváncsi utazó!

- Szia! Annyira tanácstalan vagyok. A családom eléggé népes, összesen 15-en vagyunk a nagynénikkel, nagyszülőkkel és gyerekekkel. Ki akarunk ruccani a jövő hónapban egy hétvégére, de fogalmam sincs, hol szálljunk meg. Szeretjük az önállóságot, és nem igazán kedveljük a hoteleket. Kicsit zárkózottak vagyunk. Egy családias, de modern, több szolgáltatással ellátott helyre gondoltunk, ahol a gyerekek és a felnőttek is jól szórakozhatnak. Nincs valami ötleted, hogy milyen szállástípus a megfelelő nekünk?
2019. 09. 16. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A szülők félrelépése a gyerekekre is kihat

Szülőként gyakran elfelejtjük, hogy a gyerekeknek milyen érzékeny a „radarjuk”, és akkor is észreveszik, hogy valami gond van a családban, ha nem mondunk nekik semmit.
2019. 09. 16. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ingyenes fertőtlenítőszert kaphatnak a sertéstartók

A sertéstartók ingyenes fertőtlenítőszert kaphatnak állatorvosuktól - tette közzé a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján.
2019. 09. 16. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Mától indul az országos véradási akció

Hétfőtől péntekig országos véradási akciót tart az egyik munkaerő-toborzással is foglalkozó cégcsoporttal közösen az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő délutáni Híradójában.
2019. 09. 16. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Lassú a változás műanyagok lecserélésében

Az egyszer használatos vendéglátóipari csomagolóeszközöket forgalmazó Indepack Kft. elemezte az elmúlt másfél év értékesítési adatait arra keresve a választ, mennyiben változott a műanyag termékek eladása a papír, illetve a növényi alapanyagú PLA-val szemben. Az eladási kimutatásból összeségében az látszik, hogy a műanyag alapanyagú terméket nagyon lassan váltják a környezetbarát (papír és PLA) termékek, azonban a változás már mérhető.
2019. 09. 16. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások: