Szövetséget kötött a Sopron Bank Burgenland és a Cofidis

A megállapodásnak köszönhetően a francia hátterű cég egyes személyi kölcsön konstrukciói már hagyományos módon, 13 bankfiókban váltak elérhetővé.

Szövetséget kötött a Sopron Bank Burgenland és a Cofidis

Stratégiai együttműködést kötött a Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Sopron Bank Burgenland Zrt., amelynek eredményeként a Dunántúl egyik legnagyobb regionális bankhálózatánál is igényelhetővé váltak a személyi kölcsöneiről ismert pénzintézet szolgáltatásai. A jelentős ügyfélkörrel rendelkező Sopron Bank Burgenland dunántúli és budapesti fiókjaiban ennek köszönhetően már személyes ügyintézés keretében is elérhetőek a korábban elsősorban online és telefonos csatornákon forgalmazott személyi kölcsön konstrukciók.

 

„Érezhetően megugrott a személyi kölcsönök iránti igény. Az MNB szeptemberi adatai szerint a 2017-es évben az új személyi kölcsön folyósítások összvolumene több mint 50 százalékkal emelkedett. Annak érdekében, hogy még szélesebb kör számára legyenek elérhetőek szolgáltatásaink, kibővítettük az alapvetően távértékesítésre épülő modellünket, aminek köszönhetően immár nem csak virtuális csatornákon léphetnek velünk kapcsolatba az emberek.” – mondta el Holló Bence, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének ügyvezetője.

 

„A Sopron Bank Burgenland számára komoly előrelépés a megállapodás. Nagyon sok ügyfelünk érdeklődött személyi kölcsönök iránt. A két cég együttműködésének köszönhetően a jövőben számukra is széleskörű megoldást tudunk kínálni. A Cofidis a hazai és nemzetközi pénzügyi világ kiemelkedő, megbízható szereplője, emiatt örülünk, hogy termékeivel a mi portfóliónk is bővül.” – tette hozzá Jó Róbert, a Sopron Bank Burgenland Zrt. vezérigazgató-helyettese.

 

Az ausztriai GRAWE Bankcsoporthoz tartozó Sopron Bank Burgenland 13 bankfiókjában a francia gyökerű Cofidis Megújuló Hitele illetve Fapados Kölcsöne igényelhető. A regionális hitelintézet végzi az értékesítést, a kérelmek rögzítését és az előminősítési feladatokat. A végleges hitelbírálatot és a mögöttes banki rendszereket pedig a Cofidis biztosítja, ahol 8 százalékos hitelkihelyezési volumen növekedést várnak a 2018-as évre, amelyhez ezen szövetség is hozzájárul.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?

 

 

Hozzászólások

Nőtt az engedélyezett lakáshitelek száma és összege

A támogatott valamint a piaci lakáshitelek körében is nőtt az engedélyezett lakáshitelek száma és összege az első hat hónapban, emelkedett a lakáshitelek folyósítása is az előző év azonos időszakához képest - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai tükör című kiadványából.
2017. 10. 17. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Milliós tételt is bukhatunk a hitelügyintézőkön

Hasznos, ha az embernek van egy ingatlanos ismerőse, aki tudja, hogy melyik hivatalban mit, hogyan kell átíratni. A pénzügyi ügyintézőkön, az ügyvédeken és az energetikai tanúsítványon ugyanis rengeteget lehet spórolni.
2017. 10. 16. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Lengyelország lemond a Nemzetközi Valutaalap rugalmas hitelkeretéről

Lengyelország lemond a Nemzetközi Valutaalap (IMF) rugalmas hitelkeretéről (Flexible Credit Line, FCL), amely 9,5 milliárd dollárra szólt - közölte Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő-helyettes, fejlesztési és pénzügyminiszter.
2017. 10. 15. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Van kereslet a fogyasztóbarát lakáshitelre az UniCreditnél

Több tucat ügyfél fogyasztóbarát lakáshitel-igénylése áll elbírálás alatt az UniCredit Banknál, amely húsz napja kínálja a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szempontjai szerint kidolgozott terméket - mondta az MTI-nek Patai Mihály, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója a bank Korszakalkotók programjának indító sajtótájékoztatóján szerdán Budapesten.
2017. 10. 12. 00:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Már 52 bank kínál minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket

Már 52 kereskedelmi bank és takarékszövetkezet kínál minősített fogyasztóbarát lakáshitelt, ezek a hitelintézetek folyósították tavaly a teljes lakossági hitelállomány mintegy 80 százalékát - mondta Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a jegybank szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
2017. 10. 11. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Szépen bővül idén a jelzáloghitelezés

A várakozásoknál is jobban bővül a jelzáloghitelezés az idén, a K&H Bank szakemberei szerint a jelzáloghitel-piac nagysága, az előzetes becsléseket is meghaladva, az év végéig 30 százalékkal is nőhet, és elérheti a 680-700 milliárd forintot - mondta Rajna Gábor, a K&H lakossági értékesítési igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2017. 10. 09. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Autóvásárlás: így válaszd ki a legjobb kölcsönt az álomautóhoz

Aki még nem volt autótulaj annak azért, aki pedig már volt, annak azért motoszkál a fejében szinte mindig, hogy autót kellene vásárolni vagy le kellene cserélni a mostanit. Akár egy Igaz Szerelemről, akár praktikussági szempontokról van szó, az autóvásárlás kérdése szinte minden ember életében felmerül. Ráadásul a behozott használt autók és az autóvásárlások száma alapján a magyar úgy cseréli a gépkocsikat, mint a mobiltelefont. Hiába tűnik azonban egyszerű, hétköznapi dolognak az autóvásárlás, komoly tíz-, sőt százezer forintokat bukhatunk, ha rosszul választjuk meg, hogy milyen forrásból finanszírozzuk a cserét.
2017. 10. 06. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Százezer embert érinthet a diákhitel-tartozás felfüggesztése, elengedése

Mintegy százezer embert érinthet a diákhitel-tartozás felfüggesztéséről, illetve elengedéséről szóló kormánydöntés - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.
2017. 10. 05. 09:20
Megosztás:
Hozzászólások:

Együttműködési megállapodást kötött a Sopron Bank Burgenland és a Cofidis

Együttműködési megállapodást kötött a Sopron Bank Burgenland és a Cofidis, a megállapodással a Cofidis egyes személyi kölcsönei már hagyományos módon, 13 bankfiókban elérhetőek.
2017. 09. 22. 07:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Jó lehetőségeket nyújthat a diákhitel

Fontos, hogy továbbtanuljanak a fiatalok, és tisztában legyenek a diákhitel nyújtotta lehetőséggel - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerda reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
2017. 09. 21. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Most már az UniCredit Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket

Az UniCredit Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, a minősített termékek forgalmazását a hitelintézet akár azonnal megkezdheti - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden az MTI-vel.
2017. 09. 19. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

CBRE: Hitelt felvenni és hitelt nyújtani a legjobb Közép-Kelet-Európában

Közép- és Kelet-Európa fővárosai, Budapest, Bukarest és Varsó (Milánóval és Oslóval együtt) kínálja Európában a legjobb hitellehetőségeket hitelfelvevőknek és adósoknak egyaránt - derül ki a világ vezető ingatlan-tanácsadója, a CBRE új kutatásából.
2017. 09. 15. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyors személyi kölcsön az iskolakezdéshez: minden, amit tudnod kell

Nyaralás, iskolakezdés, a pénztárcád meg üres? Így éld túl ősszel a pénzügyi horrort!
2017. 09. 14. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Már a CIB Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket

A CIB Bank is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket, a minősített termékek forgalmazását a hitelintézet akár azonnal megkezdheti - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel.
2017. 09. 12. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Októberben jöhet a dömping az új lakáshitelekért

Álmosabb volt a lakáspiac nyáron az év korábbi szakaszához képest, de az iskolakezdés után újból felélénkült a piac. Az új sláger a minősített fogyasztóbarát lakáshitel.
2017. 09. 11. 08:46
Megosztás:
Hozzászólások:

Több ezer forintot lehet spórolni a hitelkiváltással

A régebbi, kedvezőtlen hitelek kiváltásával több ezer forintot lehet spórolni havonta, érdemes több pénzintézet kínálatát összehasonlítani - mondta az MNB felügyeleti szóvivője pénteken az M1 aktuális csatornán.
2017. 09. 10. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Jobb adós lett a lakosság

● A legfrissebb adatok szerint 10 százalék alá csökkent a késedelmes lakossági hitelek aránya a hitelpiacon, ez kedvező a bankoknak és a hiteligénylőknek is. ● Korábban 16-17 százaléknál is járt ez a mutató, azaz jelentős a javulás. ● A BankRáció.hu elemzése szerint a korábban felvett, nem késedelmes hiteleknél érdemes a hitelkiváltást megfontolni, mert alacsonyabb lehet a törlesztőrészlet. Pláne akkor, ha a jelenlegi kínálatból a legolcsóbb hitellel történik a kiváltás, a különbségek ugyanis jelentősek.
2017. 09. 08. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Mától igényelhetők a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek a takarékszövetkezeteknél

Szeptember 1-től igényelhetők a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek a Takarék-csoporthoz tartozó 48 takarékszövetkezetnél és a két banknál, a Pannon Takarék Banknál és a Mohácsi Takarék Banknál, 5 és 10 éves kamatperiódusra.
2017. 09. 01. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Elszálltak az albérletárak, egyre menőbb a lakáshitel

Bár a múlt hónap kissé álmosabban telt a lakáspiacon, augusztus végén helyre állhat a világ rendje. Gadanecz Zoltán úgy látja,aki most kezd el albérletet keresni, már kicsit elkésett és gondolkodási idő nélkül kell döntést hoznia.
2017. 08. 28. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A Diákhitel Központ nullszaldóval zárta az első fél évet

A hallgatói hitelrendszert működtető - az alapítói szándék szerint nyereségcél nélkül működő - Diákhitel Központ (DK) Zrt., akárcsak egy évvel korábban, nulla forint adózott eredménnyel zárta az első fél évet. A társaság mérlegfösszege június végén 267,937 milliárd forint volt, 1,9 százalékkal csökkent 2016 végéhez képest - ismertette a társaság a BÉT honlapján csütörtökön közzétett jelentésében.
2017. 08. 25. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Árfolyamok

BÉT Ár % Változás