Gondolt már nyugdíjas éveire, saját és családja anyagi biztonságára? Takarítson meg aranyszámlán, már havi tízezer forint befizetésével!

Az aranyszámla  egy hosszú távra javasolt vagyonmegőrzési program, melynek lényege, hogy kis összegű, rendszeres befizetésekkel fizikai aranyban takaríthat meg.  Az aranyszámla úgy működik, mint egy bankszámla, azzal a különbséggel, hogy számlaegyenlege nem pénzben, hanem századgramm pontossággal nyilvántartott befektetési arany formájában kerül kimutatásra.

A számlán összegyűlt aranyat Ön tömbösíttetheti, vagy ha a szükség úgy hozza, el is adhatja.


Aranyszámla – előnyök minden mennyiségben:

 

- Már havi 10.000 forint befizetésével megtakaríthat fizikai aranyban

 

- Egyedi igényei szerint válogathatja össze saját aranyszámla csomagját

 

- Különböző kedvezményekkel csökkentheti számlanyitási díját

 

- Választhat extraszolgáltatásokat

 

- Kiemelkedően kedvezményes grammáron vásárolhat

 

- Online követheti számlaegyenlegét


Átalakították a pályázati rendszert

A magyar kormány tartalmilag és formailag is átalakította a 2014-2020-as uniós források felhasználásának pályázati rendszerét - hangsúlyozta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön a Piac és Profit szakmai konferenciáján Budapesten.

Emelkedő árfolyamot sejtenek az elemzők

A Bloomberg által megkérdezett 15 elemző közül ketten számítanak csak az arany árfolyamának további esésére, amire 2012 decembere óta nem volt példa. Az elmúlt 13 évben 2013 volt az, amikor a javuló gazdasági helyzet utat nyitott az értékpapír befektetések irányába, így a konzervatív értékőrző arany háttérbe szorult.

Milyen a személyre szabott aranyszámla?

Ki ne szeretne saját ízlését követve egyedi igényei szerint választani: legyen szó autóról, utazásról vagy épp megtakarításról. Hogyan találjuk meg a hozzánk legjobban illő aranymegoldást, és egyáltalán miben rejlik a sárga nemesfém vonzereje? Erről beszélgettünk Nagy Attilával, a Solar Gold Zrt. vezérigazgató-helyettesével.

Eljött a tudatos aranyvásárlás ideje!

Hogyan képezhetünk aranytartalékot hosszú távon? Hogyan gondoskodhatunk előre gyermekeink jövőjéről, nyugdíjas éveinkről? Miként váljunk tudatos megtakarítóvá? Nagy Attilával, a Solar Gold Zrt. vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk.

Biztonságos megtakarítás nyugdíjas évekre?

Mi lesz a nyugdíjammal? Sokan teszik fel maguknak a kérdést, de erre egyelőre nincs pontos válasz. Éppen ezért már huszonévesként érdemes tájékozódni a legkedvezőbb megtakarítási feltételekről, és tudatosan megválasztani befektetéseinket.

Az arany világpiaci ára

USD/uncia