Biztosítás > CIG PANNÓNIA BIZTOSÍTÓ > Hazai vegyes eszközalap >

Hazai vegyes eszközalapBefektetési politika

Az alapot a Concorde Alapkezelő Zrt. kezeli.

Az eszközalap célja, hogy mérsékelt kockázatvállalás mellett, a banki illetve az állampapírokon forintban elérhető hozamoknál középtávon magasabb hozam elérését tegye lehetővé. Ennek érdekében az eszközalap kezelője egy mérsékelt részvényarányú és kockázatú, konzervatívan kezelt, vegyes típusú, közép és hosszú távra ajánlott befektetési lehetőséget kínál. Az eszközalap kezelője aktív portfoliókezelést folytatva, fundamentális elemzésekre támaszkodva alakítja ki az eszközalap összetételét.

Az eszközalap kezelőjének célja, hogy a befektetési lehetőségek figyelembevételével az eszközalap forrásainak átlagosan 30-40%-át fordítsa részvények vásárlására.

A fennmaradó hányadot döntő részben forintban denominált, a magyar állam által kibocsátott, fix és változó kamatozású állampapírokba, illetve alacsony kockázatú fix és változó kamatozású vállalati kötvényekbe, jelzáloglevelekbe, egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokba, valamint egyéb alacsony kockázatú tőke- és pénzpiaci eszközökbe, ügyletekbe fektesse.

Az Alap árfolyama

Dátum '17.05.24 '17.05.25 '17.05.26
Árfolyam 1,5040 1,5045 1,5043

Az Alap múltbéli hozamai*

Időszak napi** féléves éves
Hozam -0,01% 3,51% 5,18%
* nem évesített hozamok
** az előző értékelési naphoz viszonyítva

Ajánlásunk

 Vétel

Legfrissebb fórum témák