Biztosítás > GENERALI BIZTOSÍTÓ > EUROPROTECT80 VEGYES ESZKÖZALAP >

EUROPROTECT80 VEGYES ESZKÖZALAPBefektetési politika

Az eszközalap kizárólag a Generali Investments által kibocsátott AktivMix Dynamik Protect 80 alapba fektet. Az alap pénzeszközeit nagyobb részben fejlett piacokon kibocsátott kötvényekbe, jellemzően államkötvényekbe és vállalati kötvényekbe fekteti. Pénzeszközeit kisebb részben európai, észak-amerikai, japán részvényekbe fekteti, illetve szintén kis hányadban azokat likvid számlapénz formájában tartja.
Célja a biztonság és a kockázat kombinációjának nyújtása a befektetők számára. A pénzügyi piacok fejlődéséből és széles körű befektetési stratégiából profitálhat, amely különböző pénzügyi eszközöket foglal magába. Az eszközalap abszolút hozam típusú alap, biztonságot nyújtó komponensekkel.
Az eszközalapot mindenekelőtt azoknak a befektetőknek a figyelmébe ajánljuk, akik befektetéseiket kevésbé kockázatos eszközökben akarják tudni.

Referenciaindex: Az eszközalaphoz befektetési politikájából adódóan nem rendelhető referenciaindex.
Ajánlott befektetési időtáv: 5-7 év
Várható hozam: **

Kibocsátói garancia: Az eszközalap befektetési politikájából adódóan 80 százalékos árfolyamvédelmet nyújt. Ez az árfolyamszint minden egyes megfigyelési időszakra, az adott év augusztus 1. – július 31. közötti időszakára külön-külön kerül meghatározásra. Ennek alapján az eszközalap az éves periódus alatt elért legmagasabb árfolyamának legalább 80%-át biztosítja az adott periódus végére (július 31.).
Az új megfigyelési időszak elején az új egy éves periódusra meghatározott árfolyamszint az előző periódus utolsó napján aktuális napi árfolyam 80%-a.

Az Alap árfolyama

Dátum '17.08.15 '17.08.16 '17.08.17
Árfolyam 1,0525 1,0532 1,0551

Az Alap múltbéli hozamai*

Időszak napi** féléves éves
Hozam 0,18% 0,47% 2,00%
* nem évesített hozamok
** az előző értékelési naphoz viszonyítva

Ajánlásunk

 Eladás

Legfrissebb fórum témák