Biztosítás > NN BIZTOSÍTÓ > (UNIV) Likviditás Plusz eszközalap >

(UNIV) Likviditás Plusz eszközalapBefektetési politika

Az eszközalap célja, hogy folyamatosan versenyképes, rövid távú betéti hozamot biztosítson nagy mértékű likviditással és minimális kamatkockázattal. Az eszközalap célja, hogy megfelelő alternatívát biztosítson a banki rövid távú betéti kamatokkal szemben.

Az eszközalap versenyképes rövid távú hozam elérésének lehetőségét kínálja, azzal a megkötéssel, hogy a piaci feltételekben bekövetkező változások miatti indokolt esetben a befektetési politikában változások következhetnek be. A Biztosítónak jogában áll ügyfelei befektetésének biztonsága és a portfólió védelme érdekében megszűntetni és szüneteltetni az új befizetések, átváltások befogadását az eszközalapba.
Az eszközalap – az alap kezelőjének mindenkor hatályos üzleti partner listáján szereplő bank(ok) közreműködésével - hozzáférést biztosít a Magyar Nemzeti Bank által kínált egynapos betétekhez. Ezen túlmenően meghatározott mértékben rövid lejáratú hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokba is fektethet. Az eszközalap hitelkockázatnak van kitéve, mivel az eszközök túlnyomó része bank(ok)nál elhelyezett betétben van. Az eszközalap csak forintban denominált eszközökbe fektet, ezáltal devizakockázata nincs.

Az eszközalap referenciaindexe a ZMAX Index, de teljesítménye eltérhet az index teljesítményétől.
Az Alap árfolyama

Dátum '17.03.13 '17.03.14 '17.03.16
Árfolyam 132,1810 132,1810 132,1810

Az Alap múltbéli hozamai*

Időszak napi** féléves éves
Hozam 0,00% -0,05% 0,17%
* nem évesített hozamok
** az előző értékelési naphoz viszonyítva

Ajánlásunk

 Eladás

Legfrissebb fórum témák