Piacok > Nemzetközi befektetések > >

Biztosítási BefektetésekMivel számos biztosítási befektetéssel rendelkező ügyfél nincsen birtokában azoknak a pénzügyi és befektetési ismereteknek és aktuális piaci információknak, mely szükséges lehet ahhoz, hogy a biztosító által kínált eszközalapok között hatékonyan tudjon átcsoportosítani, ezért (is) hoztuk létre a ProfitLine.hu portált, hogy befektetési döntéseiket hírekkel, elemzésekkel, útmutatásokkal támogassuk. Figyelemmel kísérjük a vezető biztosító társaságok eszközalapjainak portfolióit, azok összetételét, árfolyam alakulást, valamint a pillanatnyi piaci helyzetet (ezáltal a várható hozamot) meghatározó híreket, elemzéseket. Adataink, elemzéseink, véleményünk a tájékoztatást szolgálják. A döntést mindig a befektetőnek kell meghoznia, és az ebből származó kockázatot is kizárólag a befektető viseli.
Kapcsolódó hírek

2017.07.26. 6:30

Egyre többen vásárolnak külföldről, interneten keresztül

Az Európai Bizottság friss felmérése szerint egyre több uniós fogyasztó intézi vásárlásait az interneten keresztül, és erősödik az elektronikus kereskedelembe vetett bizalmuk is, különösen a más uniós országokból történő internetes vásárlásnál.
2017.07.26. 5:30

Brüsszelben egyre jobban tisztelik a magyar véleményt

A kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa szerint fontos, hogy Magyarország részéről a nemzetközi szervezetekben elhangozzanak olyan vélemények, amelyek lényegesnek tartják a hagyományos értékek melletti kiállást. A kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője úgy látja: Brüsszelben egyre inkább kivívja a tiszteletet a magyar vélemény - például a migráció témáját illetően -, de a magyar álláspontot a hivatalos megnyilvánulásokban még kevesen követik.
2017.07.26. 4:30

Több külföldi újság írt Orbán Viktor politikájáról

Németországban a Die Welt című konzervatív lap Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéről közölt írást az online kiadásában, az amerikai Newsweek a magyar miniszterelnök politikájának külföldi megítéléséről közölt saját kommentáló elemekkel kiegészített elemzést, a brit Financial Times pedig magyarországi példán keresztül értékelte a lengyel ellenzék helyzetét.

USA

2017.07.26. 4:00

2,1 millió légi közlekedési szakemberre lesz szükség az elkövetkezendő 20 éven belül

Az amerikai Boeing repülőgépgyártó legfrissebb előrejelzése szerint a következő 20 évben 2,1 millió légi közlekedési szakemberre lesz szüksége az iparágnak.
2017.07.26. 3:30

Kutyatartás receptre? A britek szerint ez kell az időseknek

Egy új brit tanulmány szerint az idősebb embereknek receptre kellene felírni kutyát, hogy gyakrabban kimozduljanak otthonról, a kutyasétáltatás ugyanis az egyik leghatékonyabb módja a fizikai aktivitás megőrzésének.
2017.07.26. 3:00

Brexit - Fontos, hogy ne sérüljenek a csehek jogai

Csehország továbbra is kiemelt fontosságúnak tartja, hogy Nagy-Britanniának az Európai Unióból történő kilépésével (Brexit) ne sérüljenek a szigetországban élő és dolgozó cseh állampolgárok jogai - jelentette ki Lubomír Zaorálek cseh külügyminiszter kedden Prágában, miután tárgyalásokat folytatott David Davis brit Brexit-ügyi miniszterrel.
2017.07.26. 2:30

Lisszabonban rendezik a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált

Lisszabonban rendezik a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált - jelentették be kedden a portugál fővárosban a szervezők, az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) és a portugál köztelevízió (RTP).
2017.07.26. 0:20

Egyesült Államok: megkezdődött a nyílt vita az Obamacare visszavonásáról

Az amerikai szenátusban megkezdődött a nyílt vita kedden az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási törvény visszavonásáról.
2017.07.25. 23:30

Bulgária legnagyobb bankrablóját keresik

Keresik Bulgária legnagyobb bankrablóját, aki főpénztárosként több mint 20 millió levával (3 milliárd forint) rövidítette meg a görög Alfa Bank bolgár leánycégét - írta a 24 Csasza című napilap.
2017.07.25. 23:00

Németországban is gondokat okoz a heves esőzés

Közlekedési fennakadásokat és károkat okoz Németországban a rendkívül csapadékos időjárás, amely az országos meteorológiai szolgálat (DWD) keddi előrejelzése szerint még napokig eltarthat.
2017.07.25. 22:30

Trump nagyon nagy és izgalmas megállapodást remél Londonnal

"Nagyon nagy és izgalmas" kétoldalú kereskedelmi megállapodás megkötésére lát lehetőséget Londonnal az amerikai elnök. Donald Trump a brit médiában széleskörűen ismertetett keddi Twitter-üzenetében kiemelte az e megállapodással járó munkahelyteremtést is, ugyanakkor "nagyon protekcionistának" nevezte az Európai Unió Amerikával szembeni kereskedelmi politikáját.
2017.07.25. 22:00

Új lendületet kaptak az Oroszország és Magyarország közötti gazdasági kapcsolatok

Új lendületet kaptak az Oroszország és Magyarország közötti gazdasági kapcsolatok, hosszú évek visszaesését követően az idei év első négy hónapjában 30 százalékkal nőtt a két ország közötti kereskedelmi forgalom, és 24 százalékkal növekedett az Oroszországba irányuló magyar export - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kedden az MTI-vel azt követően, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Denis Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszterrel tárgyalt.
2017.07.25. 21:00

Csehország jobb adós, mint Lengyelország

Csehország adósprofilja az alacsonyabb, jobban kezelhető államadósság-ráta és a stabilabb politikai környezet miatt erőteljesebb, mint Lengyelországé, annak ellenére is, hogy a lengyel gazdaság nagyobb és növekedési potenciálja is erősebb - áll a Moody's Investors Service kedden Londonban ismertetett összehasonlító elemzésében.
2017.07.25. 19:30

Rekordot ért el a német elektronikai export

Minden idők legjobb májusi exportteljesítményét érte el az idén a német elektronikai ágazat - közölte kedden a ZVEI szakmai képviseleti szervezet.
2017.07.25. 17:00

Emmanuel Macron francia elnök ambiciózusabb nagyhatalmi politikát folytat

Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő szerint Emmanuel Macron francia elnök sokkal ambiciózusabb nagyhatalmi politikát folytat, mint az a korábbi években tapasztalható volt.

Legfrissebb fórum témák