Piacok > Nemzetközi befektetések > Hang Seng >

Kapcsolódó hírek

USA

2017.05.30. 13:00

Trumpnak köszönhetően könnyen magára maradhat Amerika

Egyre több vezető politikus kritizálja éles hangnemben Donald Trump protekcionista elképzeléseit a világkereskedelemmel kapcsolatban.

Stagnálással indíthatnak a vezető európai piacok

Stagnálással indíthatják a vezető európai tőzsdemutatók a keddi kereskedést.
2017.05.30. 6:45

A csehek fele sajnálja Csehszlovákia kettéválását

Negatívan értékeli Csehszlovákia 25 évvel ezelőtti kettéválását a csehek fele - derült ki a prágai Median közvélemény-kutató intézet országos felméréséből, amelynek eredményét hétfőn ismertette a közszolgálati Cseh Rádió.
2017.05.30. 2:00

A Gyilkos-tó és a Békás-szoros a legnépszerűbb híresség Erdélyben

A Gyilkos-tó és a szomszédságában levő Békás-szoros kapta a legtöbb szavazatot azon a vasárnap zárult szavazáson, amelyen Erdély hét csodáját kereste a Transindex.ro erdélyi portál és a goTransylvania telefonos turisztikai alkalmazás fejlesztője.
2017.05.29. 23:45

A fagyok komoly károkat okoztak az ukrán mezőgazdaságnak

A még májusban is előforduló fagyok komoly károkat okoztak idén az ukrán mezőgazdaságnak, az agrárminisztérium előrejelzése szerint a gyümölcstermés a vártnál 29 százalékkal kevesebb lesz, 2,46 millió tonna helyett csupán 1,76 millió tonna - hozta nyilvánosságra hétfőn legfrissebb prognózisát a tárca sajtóosztálya.
2017.05.29. 23:00

A többség ismét Putyinra szavazna

Az orosz szavazók 66 százaléka azt szeretné, ha 2018 után is Vlagyimir Putyin lenne az elnök, a biztos pártválasztóknak pedig a 82 százaléka szavazna - derült ki a Jurij Levada Független Elemzőközpont hétfőn nyilvánosságra felméréséből.
2017.05.29. 22:00

Burger King reklám ellen tiltakozik a belga királyi család

A belga királyi család felszólította a Burger King gyorsétteremlánc belgiumi részlegét, hogy állítsa le a Fülöp király fényképével illusztrált reklámkampányt - közölte a La Libre Belgique című belga napilap hétfőn.
2017.05.29. 21:00

A brit választások után 11 nappal kezdődnek a Brexit-tárgyalások

Theresa May brit miniszterelnök szerint az eredeti menetrendnek megfelelően a jövő csütörtöki brit parlamenti választások után tizenegy nappal megkezdődnek az érdemi tárgyalások az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről.
2017.05.29. 20:30

A német külügyminiszter szerint Trump gyengíti a Nyugatot

Donald Trump amerikai elnök politikája gyengíti a Nyugatot, ezért fel kell lépni ellene - jelentette ki Sigmar Gabriel német külügyminiszter hétfőn Berlinben német hírportálok szerint.
2017.05.29. 19:00

Sztrájkolnak a romániai légiforgalom-irányítók

Határozatlan időre beszüntetik a munkát a romániai légiforgalom-irányítók kedden. Tiltakozó megmozdulásuk várhatóan nem tart tovább néhány óránál - közölte hétfőn Gabriel Tudorache szakszervezetei vezető, miután az érdekképviselet küldöttsége a közlekedési miniszterrel tárgyalt.
2017.05.29. 12:00

Az ABB 30%-kal csökkentette az olasz vízmű üzemeltetési költségeit energiairányítási megoldásával

Az ABB sikeresen befejezte az olasz Consortzio di Bonifica Veronese (CBV) közüzemi vízmű vállalattal közösen végzett kísérleti projektjét, amelynek célja, hogy az ABB felhőalapú platformjának, az ABB Ability™ Electrical Distribution Control System (EDCS) alkalmazásával jelentősen lerövidítsék az üzem karbantartási idejét, és csökkentsék az üzemeltetési költségeket.

Vegyes kezdés várható az európai tőzsdéken

Hétfőn iránytalan kezdésre, a főbb indexek néhány pontos elmozdulására lehet számítani az európai értékpapírpiacokon.
2017.05.29. 5:00

Nem csökken a terrorveszély Németországban

Nem csökken az iszlamista terror veszélye Németországban, továbbra is azzal kell számolni, hogy az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet nagyszabású támadást akar végrehajtani német földön - mondta a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) elnöke egy vasárnapi interjúban.

USA

2017.05.29. 3:00

Donald Trump várhatóan kilépteti az Egyesült Államokat a párizsi klímaegyezményből

Amerikai sajtóértesülés szerint Donald Trump elnök várhatóan kilépteti az Egyesült Államokat a párizsi klímaegyezményből.

USA

2017.05.29. 1:00

A Karib-tenger kalózai új része meghódította a kasszasikerlistát

Könnyű győzelem volt: A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja behajózott az észak-amerikai mozikba a hétvégén, és meghódította a kasszasikerlistát.
Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák