Piacok > BÉT > CSEPEL HOLDING >

CSEPEL HOLDINGVagyonkezelő holdingként működik. Leányvállalati struktúrája 1999-ben alakult ki. A 2003-ban történt stratégiaváltást követően fő tevékenységi köre a magasabb hozzáadott értékű gépek, valamint a megrendelésre gyártott speciális gépek, gépsorok gyártása. A termékportfolió kiegészül a szingapúri, függőleges megmunkáló központok szerszámgépeivel.

A Társaság 5% -nál nagyobb Tulajdonosai (2013. március):

R. Kalaichelvan 21,35%
Pirsum Services Limited Ltd. 21,05%
Goh Kim Seng 20,46%
Fehér és Fiai Kft. 10,70%
Dan Viorel Paul 8,65%
Közkézhányad 17,79%
CSEPEL elemzés

2012.03.20. 4:00
3
A 200 napos mozgóátlag megállította az árfolyam lendületes emelkedését, a 410 forintos szintről pedig meredeken lefordult. A tegnapi napon pedig már az idei évben kialakult emelkedő trendvonalat is megközelítette. Amíg a trendvonal nem törik, óvatos vételekkel meg lehet próbálkozni, azonban a 360 forintos szint, illetve az 50 napos mozgóátlag eleste után már nem érdemes long pozíciót tartani.
Kapcsolódó hírek

Nagyban pörög az osztalékszezon

A negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon után mind a négy magyar blue chip közzétette osztalékterveit. Az MNB a magyar alapkamatot történelmi mélységben 0,9 százalékon rögzítette, kamatemelés a következő 12 hónapban nem várható, ezért a bankbetéteken és kötvényeken elérhető hozamok jelenleg nagyon alacsonyak, így egyre többen keresnek olyan befektetést, amely szabad szemmel is látható hozamot biztosít – derül ki az Equilor Befektetési Zrt. elemzéséből. Az egyik ilyen lehetőséget az osztalékfizető papírok jelenthetik, melyekből a Budapesti Értéktőzsdén is található jó néhány, így miután a legtöbb cég már publikálta, hogy mekkora osztalékot fizet, érdemes az elérhető osztalékhozamokat összehasonlítani.

Legfrissebb fórum témák