Piacok > BÉT > NUTEX >

NUTEXA NUTEX csoportba tartozó vállalatok hazánkban és nemzetközi szinten is az egészség, a vitalitás és a természetes hatóanyagok jegyében tevékenykednek és egyedülálló termékeikkel milliók számára nyújtanak segítséget a testi és lelki egészség, a külső és a belső harmónia megteremtésében.

A vállalatcsoport prémium minőségű egészségmegőrző, egészségjavító, táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékeket nyújt fogyasztóinak az ismert világ egyre több pontján.

A NUTEX csoport tucatnyi disztribúciós ponttal rendelkezik Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, illetve Ázsiában, és folyamatosan dolgozik értékesítési helyszíneinek bővítésén.

A NUTEX csoport vállalatai által forgalmazott Enerex és Organic Mission termékcsaládok termékei megfelelnek a legmagasabb szintű kanadai és Európai Uniós követelményeknek.

Magyarországon az emberi egészség megőrzése és helyreállítása érdekében színvonalas gyógyszertárakat is működtet.

A Társaság 5% -nál nagyobb Tulajdonosai (2012.január):
Raltex Ltd. 29,62%
Remich Continental Llc. 9,83%
Huber István 10,77%
Közkézhányad 49,78%
HUMET elemzés

2009.12.08. 4:00
Elég régóta próbálkozik az emelkedéssel, azonban ezidáig a 20-21 forintos szint útját állta. Az, hogy november közepén a 200 napos fölé tudott kerülni pozitív jelzésértékűnek számít, nagyon gyors árfolyam emelkedésre nem számíthatunk, addig amíg nem tud 21 forint fölé kerülni. Ha ki tudna törni, akkor 26 forintra történő emelkedésre számítanék. Csökkenésben a 18 forintos szint mutatkozik komolyabb támasznak.

Kapcsolódó hírek

2012.05.06. 14:58

Osztalékfizetésről döntött a Nutex közgyűlése

Részvényenként 12 forint osztalék kifizetéséről döntött a táplálék-kiegészítőket gyártó és forgalmazó Nutex Nyrt. április 29-én tartott közgyűlése - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján a hétvégén.

Pert nyert a NUTEX Nyrt.

A 2010. januárjában egy belföldi kisrészvényes keresete nyomán a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó Választottbíróság előtt indult perben a NUTEX Nyrt kézhez kapta a Választottbíróság döntését - olvasható a BÉT honlapján.

NUTEX - sikeresen szerepelt az Enerex Botanicals a CHFA Expón

A NUTEX Nyrt. tájékoztatása szerint a sikeres kiállításon van túl a Társaság kanadai leányvállalata, az innovatív táplálék-kiegészítő termékeket gyártó és forgalmazó Enerex Botanicals Ltd. A társaság a kanadai Vancouver-ben nemrég megrendezett CHFA (Canadian Health Food Association) Expón kiállítóként jelent meg, és a rendezvény két napja alatt több, mint 120.000 CAD megrendelést kapott. A sikeres kiállítás hatására az Enerex április havi megrendelései meghaladták az 500.000 CAD-t - olvasható a BÉT honlapján.

Osztalékfizetésről döntött a Nutex közgyűlése

Részvényenként 10 forint osztalék kifizetését határozta el a Nutex Nyrt. (korábbi nevén Humet) április 30-án tartott közgyűlése, tekintettel az anyavállalat és az egész vállalatcsoport nyereséges tavalyi működésére - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján a hétvégén.

Dinamikusan növekvő árbevétel a NUTEX gyógyszertáraiban

A NUTEX Nyrt. tájékoztatása szerint a 2010 első negyedévi adatokat 40%-kal meghaladó árbevételt ért el a Társaság két budapesti gyógyszertára az idei év első három hónapjában. A menedzsment arra törekszik, hogy a növekedés dinamikáját társaságok az év hátralévő részében is megtartsák - olvasható a BÉT honlapján.
2011.04.11. 7:04

Osztalékfizetést javasol a Nutex vezetése

Részvényenként 10 forint osztalék kifizetését javasolja a Nutex Nyrt. igazgatótanácsa, tekintettel az anyavállalat és az egész vállalatcsoport nyereséges tavalyi működésére - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2011.03.09. 13:09

A Nutex jó évzárásra számít, piacainak bővítésére készül

A Nutex Nyrt. vezetői 2010-re a társaság valamennyi leánycégétől nyereséget várnak. A főként gyógyászati és táplálék-kiegészítők gyártásában és forgalmazásában érdekelt cég az idén meglévő piacai bővítésére készül.

Legfrissebb fórum témák