Pénzbolt > Derivatív Portfolió >

Derivatív Portfolió

 


Magasabb kockázatvállalási hajlandósággal rendelkező ügyfelek részére meghatározott kockázatvállalási szinttel, rövid és középtávú (éven belüli) trendeket, valamint szélsőséges piaci helyzeteket kíván kihasználni a portfoliókezelés akár napi vagy napon belüli kötés gyakorisággal. A portfolió részét képezi egy aktívan menedzselt devizapiaci opciós stratégia, melyben döntően deviza opciókiírás kerül előtérbe kihasználva az időérték és volatilitás csökkenésében rejlő kiemelkedő hozamlehetőséget, esetenként pedig az extrém árazási szinten lévő piacokon alacsony költségű opciók vásárlásával az erőteljes korrekciók kiaknázására törekszünk.


A derivatív portfolió teljesítménye az indulás óta* a múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve


Ellentétben a ma divatos - és bizonyos esetekben kizárólagosan alkalmazott - technikai alapú kereskedéssel, a Derivatív portfóliókezelés elsősorban fundamentális alapon dönt, a technikai elemzést csupán a rövidtávú időzítés szempontjából tartja relevánsnak. A fundamentális helyzetértékelésben a "hagyományos" közgazdasági-pénzügyi megközelítés kiegészül egy nemzetközi politikai helyzetértékeléssel, melyre a közeljövőben egyre nagyobb szükség lesz az elmúlt két év megnövekedett állami beavatkozása nyomán. Ebben a konstrukcióban szigorú veszteségminimalizálási stratégia mellett maximális hozam elérése a cél, azaz nem a részvénypiacok teljesítményét kívánjuk lemásolni. A felvehető tőkeáttétel maximuma kb. ötszörös lehet.


A portfoliókezelés az alábbi piacokon elérhető eszközökben nyit határidős és opciós pozíciókat:


- OTC deviza keresztárfolyamok és HUF/Deviza árfolyamok


- Arany és WTI Light Crude olaj


- Gabona és soft commodity (árupiaci) kontraktusok


Javasolt futamidő: 1-3 év


Kockázati szint: Közepes kockázat


Befektetési volumen: minimum 3millió forinttól


Adjon egy esélyt saját magának arra, hogy esélyt adhassunk az Ön vagyonának dinamikus növekedésére!Ha érdekli ajánlatunk, kérjük a lenti gomb megnyomásával regisztráljon, és szakértőink felveszik Önnel a kapcsolatot.


A jelen dokumentum tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az adott Portfoliókezelés Termék fajtával kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel, amelyek segítséget kívánnak nyújtani ahhoz, hogy az ügyletkötés előtt kellő információval rendelkezzenek e befektetési formáról. A tájékoztató nem teljeskörű.

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében e Termékkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, regisztrációja után munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)