Pénzbolt > Duna House NyRt. részvényjegyzés >

Duna House NyRt. részvényjegyzés

 


A Duna House Holding Nyrt. részvényeinek nyilvános értékesítése megkezdődött, és október 17-től október 27-ig tart. Befektetőként Ön 5250 Ft-os árfolyamon tehet jegyzési ajánlatot. A nyilvános részvényértékesítés keretében kedvezményes részvényjegyzésre is nyílik lehetőség, összesen legfeljebb 75 000 darab, részvényjegyzőnként legfeljebb 250 darab részvény erejéig.


Szeretne többet tudni a Duna House-ról és az új kibocsátásról?


Regisztrációját követően (az alábbi piros gomb megnyomásával) elküldjük Önnek elemzésünket, melyet szakértőink készítettek a részvényjegyzés kapcsán a cégről, valamint szóbeli tájékoztatást is nyújtunk a részvényjegyzés iránt érdeklődőknek.


A fenti információk nem teljeskörűek, nem minősülnek ajánlatnak, értékpapír jegyzésére, vételére vagy eladására vonatkozó felhívásnak vagy befektetési tanácsadásnak. Az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: Budapesti Értéktőzsde és Deutsche Börse) forgalmazóként jár el a Duna House Holding Nyrt. („Kibocsátó”) részvényeinek nyilvános értékesítésével kapcsolatban (a ProfitLine Kft. az ERSTE Befektetési Zrt. függő ügynöke). A részvényjegyzés részletes feltételei és a befektetési döntés meghozatalához szükséges további információk a Duna House részvények nyilvános értékesítésével kapcsolatos tájékoztatóban részletesen megismerhetőek. A tájékoztató megtekinthető a kibocsátó és a forgalmazók honlapján, így a http://ersteinvestment.hu/hu/DHjegyzes weboldalon is. A Tájékoztatóban szereplő információkért a forgalmazók, a Kibocsátó, az Értékesítő Részvényes és a Medasev International felelőssége nem egyetemleges, ezért a részvények nyilvános értékesítése a befektetők szempontjából kiemelten kockázatosnak minősül. A jelen tájékoztatás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény szerint kereskedelmi kommunikációnak minősül. Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, továbbá a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat és költségeket.
Legfrissebb fórum témák