Pénzbolt > TESZTOLDAL, NEM PUBLIKUS!!! Waberer's részvények jegyzése: 2017. június 19-29. >

TESZTOLDAL, NEM PUBLIKUS!!! Waberer's részvények jegyzése: 2017. június 19-29.

Ön is tulajdonos lehet Európa egyik legnagyobb árufuvarozási vállalatában!A Waberer’s, amelynek székhelye és működési központja Budapesten, Magyarországon található, a legnagyobb saját tulajdonú járműparkkal szolgáltatást nyújtó árufuvarozási vállalat az európai FTL-szegmens (komplett rakományok) piacán. A Társaság ügyfeleinek nemcsak egyszerű közúti árufuvarozási szolgáltatást kínál, hanem a logisztikai szolgáltatások teljes skáláját is, az ellátási lánc teljes egészében. Az elmúlt két évtized során a Waberer’s képes volt arra, hogy egyenletes növekedést érjen el. Ami a jövőt illeti, a Waberer’s célkitűzése az, hogy fenntartsa és bővítse vezető szerepét, oly módon, hogy folytatja szerves fejlődését is, miközben válogatott akvizíciókat hajt végre a kelet-közép-európai régióban2017 májusában a Waberer’s megállapodást kötött Lengyelország egyik legnagyobb és leggyorsabban növekedő közúti fuvarozója és szállítmányozója, a LINK összes részvényének megvásárlásáról, hogy erősítse a Társaság – már egyébként is meghatározó – földrajzi jelenlétét Európában. 


Néhány fontos adat a Waberer's-ről:


Kamionok száma: 3760 db


Hivatásos gépjárművezetők: 5000 fő


Pénzügyi adatok:


1 auditált, 2 nem auditált waberers pénzügyi adatok


A Waberer's tulajdonosi szerkezete:A holland CEE Transport Holding B.V. (az „Értékesítő Részvényes”) birtokában van a Waberer’s 97,18%-a. Az Értékesítő Részvényes olyan társaság, amely végső soron a Mid Europa Partners magántőke-alap (a továbbiakban „MEP”) tanácsadása mellett működő alapok tulajdonában áll. A fennmaradó 2,8% a Waberer’s birtokában lévő 1,8% saját részvényből, valamint 1,0% kisebbségi részesedésből áll, főként a Waberer’s jogelődjeinek részvényeseiből. 


A Waberer's International Zrt. nyilvános részvényértékesítést indított és kérelmezi részvényeinek bevezetését a BÉT prémium kategóriájába.A társaság nyilvánosan részben új kibocsátású, részben meglévő részvényeket ad el, összesen legfeljebb mintegy 2,3 millió darabot. A részvénykibocsátással kapcsolatos fontosabb információk:


 - A részvényeket 5100-6300 forintos ársávban lehet jegyezni, a végleges eladási árat az értékesítés lezárása után közlik.


- Az elérni kívánt teljes ügyletérték minimum 190 millió euró, beleértve a túljegyzést.


- Az ajánlati időszak június 19-től június 29-ig tart.


A társaság egyúttal kérelmezi részvényeinek bevezetését a BÉT prémium kategóriájába.


A papírok kereskedése várhatóan július 6-án kezdődik. Várhatóan a kibocsátás után a közkézhányad legalább 50% lesz, így végre egy igazán likvid, új blue-chip részvénnyel gazdagodik a hazai részvénypiac.


Ez a dokumentum magyarországi marketing célokat szolgál, és nem teljes körű. Ez a hirdetés nem szolgálhat befektetési döntések alapjául. A Waberer’s International Zrt. értékpapírjaira vonatkozó ajánlattétel Magyarországon egyedül a magyar tőkepiaci törvény rendelkezéseinek megfelelően közzétett tájékoztató révén és alapján történik. A jelen dokumentum tartalma nem minősül befektetési ajánlásnak, ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az adott Termék fajtával kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel, amelyek segítséget kívánnak nyújtani ahhoz, hogy az ügyletkötés előtt kellő információval rendelkezzenek e befektetési formáról.


Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében e Termékkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, regisztráljon, regisztrációja után munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Regisztrációja közvetlenül a részvények forgalmazójához érkezik meg.

Legfrissebb fórum témák