Hírek > Megvan az év ingatlanüzemeltetője! >

Megvan az év ingatlanüzemeltetője!

2014.02.10 13:38
Az Év Üzemeltető Cége 2013 kategória elbírálása során a közönség, a szakmai zsűri és a vevői elégedettségmérés alapján a Dome Facility Services Group bizonyult a legjobbnak. A versenyben olyan gyorsan fejlődő, innovatív üzemeltető cégeket kerestek, amelyek egyedi megoldásaikkal kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a 2013-as évben.

2010-ben indult útjára az irodapiac legnívósabb kitüntetéseit átadó “Az év irodája” verseny az iroda.hu szervezésében. A megmérettetésen a független szakmai zsűri hét kategóriában értékelte az irodapiac szereplőit. Az Év Üzemeltető Cége 2013 kategóriában – amelyet idén a Dome Facility Services Group nyert meg –, olyan innovatív cégeket kerestek, amelyek az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és a külső megítélés tekintetében is kivételesek voltak. A nyertes kiválasztása során a szakmai zsűri a közönségszavazás eredménye mellett külön elégedettségi felmérést is végzett a nevezők által üzemeltetett épületek bérlői között.
 
„Azon dolgozunk, hogy egyre több ingatlantulajdonos és ingatlankezelő ismerje fel, hogy olyan létesítménygazdálkodási szolgáltatókat érdemes igénybe venniük, akik a vállalati céloknak megfelelően tudják alakítani a létesítményeken szükséges szolgáltatási kört és a szolgáltatási szintet. Ilyen létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a Dome is” – mondta el az elismerés kapcsán Décsi Gábor, a Dome Facility Services Group ügyvezető partnere.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák