Hírek > Magyar, angol, orosz és kínai. Híradó-nyelvek az M1-en >

Magyar, angol, orosz és kínai. Híradó-nyelvek az M1-en

2016.01.05 17:10
Kínai nyelvű híradó is látható hétfőtől a M1 aktuális csatornán - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Facebook-oldalán kedden.
Magyar, angol, orosz és kínai. Híradó-nyelvek az M1-en

A kínai híradó minden nap az orosz híradó után látható majd - írták. Kiemelték, a híradás elindításánál fontos szempont volt, hogy Kína stratégiai jelentőségű gazdasági partnere Magyarországnak.

 

Hozzátették, a közmédia kiemelten fontosnak tartja, hogy a hazánkban élő, dolgozó kínai állampolgárokat is első kézből tájékoztassa mind a magyar politikai, mind a gazdasági döntésekről.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák