Hírek > Tudod Te egyáltalán, hogy milyen tojást eszel? >

Tudod Te egyáltalán, hogy milyen tojást eszel?

2016.01.08 04:01
Az étkezési célú tojásokat az uniós és a hazai jogszabályok előírása szerint kötelező megjelölni. A forgalomban lévő tojások héján található betű-szám kódok jelentésével mégis nagyon sokan nincsenek tisztában.

Milyen tojást vettél egyáltalán?

 

A SzámoldKi.hu tojás kódfejtő kalkulátora most segít Neked megfejteni a jelöléseket, és bízunk benne, hogy a jövőben Te is jobban odafigyelsz majd, hogy milyen jelölésű tojást vásárolsz magadnak és a családodnak.

 

Most javasoljuk, hogy ballagj el a hűtőszekrényedhez, vegyél ki belőle egy tojást és a rajta lévő kódokat írd be kalkulátorunkba.

 

Mindjárt megtudod mit is eszel valójában! Csak nehogy nagyon megdöbbenj...

 

Indítsd a kalkulátort az alábbi képre kattintva. Oszd meg a kapott eredményt ismerőseiddel, hogy ők is ellenőrizhessék "tojásaikat".

 

tojás kódok kalkulátor szamoldki.hu


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák