* A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és értékesítő kollégáinknál.Hírek > Bűnöző intézte a bevándorlók ügyeit? Ez most komoly? >

Bűnöző intézte a bevándorlók ügyeit? Ez most komoly?

2016.01.11 22:04
A Fidesz választ vár a Migration Aid nevű szervezettől arra, hogy valóban egy többszörös visszaeső bűnöző intézte-e a bevándorlók körüli ügyeket.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján egy portál értesülésére hivatkozott, amely szerint - idézte - "egy börtönviselt, sokszorosan visszaeső bűnöző az egyik legnagyobb, bevándorlókat segítő szervezet élén tevékenykedett Magyarországon".

 

A hírek szerint - folytatta a szóvivő - "ez a bűnöző az egyik főszervezője a Migration Aid nevű, tulajdonképpen Soros Györgyhöz tartozó szervezetnek", amely Magyarországon és máshol Európában is segíti az illegális bevándorlást - például útikönyvekkel, különböző szolgáltatásokkal -, és amely ősszel tüntetést szervezett a határzár ellen. A Fidesz kíváncsi arra, igaz-e, hogy egy visszaeső bűnöző szervezte a bevándorlók körüli ügyeket - közölte Halász János, hozzátéve: ha ez igaz, akkor adjanak választ arra, hogyan tölthet be egy bűnöző ilyen pozíciót.

 

A kormánypárt vizsgálatot követel a Migration Aidtől, és ha kell, más fórumokon is, mert "akár nagyon súlyos nemzetbiztonsági kockázata is lehet ennek az ügynek" - mondta a frakciószóvivő. Szerinte az is kérdés, hogy Soros György alapítványa tudott-e erről. Halász János nyilatkozata után kérdésekre nem volt lehetőség.

 

Ugyanakkor a sajtóeseményen részt vevő Zsohár Zsuzsanna - aki korábban a Migration Aid szóvivője volt - reagált az elhangzottakra, és újságírók előtt kijelentette: "a Baba néven ismert Tóth Csaba nem képviseli ezt a szervezetet (a Migration Aidet). (...) Baba nagyon régóta nem dolgozik velünk". Azt is mondta, a Migration Aidnek semmi köze Soros Györgyhöz. Hétfőn a Ripost nevű portál írt a Migration Aid és egy Tóth Csaba Antal nevű - Babaként emlegetett -, a cikk szerint börtönviselt férfi közötti kapcsolatról.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Út a katedrától, a biztosítási szakma nemzetközi élvonaláig…

Avagy, hogyan lesz egy háromgyermekes nyelvtanárból a biztosítási szakma hazai és nemzetközi szinten is elismert képviselője, az MDRT tagja, Kecskemét város közéletének aktív, de nem „köz”- szereplője?

Legfrissebb fórum témák

Külföldi sajtó Magyarországról ( hozzászólás, 2016-05-23 19:23)
Tovább csökken az álláskeresők száma ( hozzászólás, 2016-05-23 07:49)