Hírek > Lengyel-magyar testvéri szeretet >

Lengyel-magyar testvéri szeretet

2016.01.12 01:12
Magyarország és a magyar kormány kiáll Lengyelország, a lengyel politika, valamint a lengyel emberek mellett, és semmilyen szankciót nem fog támogatni, amely Lengyelországot érné - közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hétfőn.
Lengyel-magyar testvéri szeretet

"Mi, magyarok már megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor egy ország önálló politikája ellen fellépnek egyes politikusok és politikai erők" - jelentette ki Tuzson Bence hangsúlyozva: Magyarország ilyenben nem kíván részt venni. Hozzátette: az Európai Uniónak, ha szankciókat akar bevezetni, azt egyhangúlag kellene megtennie.

 

Magyarország ehhez semmiképpen sem fog hozzájárulni - szögezte le. Az Európai Bizottság a biztosok következő tanácskozásán, január 13-án tart vitát a jogállamiság általános lengyelországi helyzetéről.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák