Hírek > Nincs engedély a Volkswagen-ek javítására >

Nincs engedély a Volkswagen-ek javítására

2016.01.14 02:15
A kaliforniai felügyelet nem hagyta jóvá a Volkswagen javítási tervét a 2.0 literes dízelmotorok esetében. Ez körülbelül 480.000 autót érint. (forrás: ERSTE)
Nincs engedély a Volkswagen-ek javítására

A felügyelet szerint nem egyértelműek a javítás részletei, és például nem derül ki, hogy milyen hatása van az autók paramétereire. A legvalószínűbb forgatókönyvnek az tűnik, hogy adatpótlásra lesz szüksége, illetve valamilyen mértékben akár a javítási tervet is módosítaniuk kell majd, míg szélsőséges esetben akár az autók visszavásárlása is felmerülhet.

 

Kapcsolódó szamoldki.hu kalkulátoraink:

- Gépkocsi üzemanyag költés kalkulátor 

- Jól vagy rosszul vezetsz? - kalkulátor 

- Jogosan van jelenleg jogosítványod?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák