Hírek > Halló! Sikeres brüsszeli turista kampány >

Halló! Sikeres brüsszeli turista kampány

2016.01.14 06:15
Óriási sikere van a brüsszeli turizmus újbóli fellendítését célzó programnak, amelynek keretében néhány nappal ezelőtt utcai telefonokat helyeztek ki a belga fővárosban, hogy a külföldiek közvetlen kapcsolatba kerülhessenek a helyiekkel - tájékoztatott a Le Soir című újság szerdán.
Halló! Sikeres brüsszeli turista kampány

A program célja egyben, hogy eloszlassa a belga fővárossal szemben a terrorveszély miatt az utóbbi hónapokban kialakult félelmeket és bizalmatlanságot. A városvezetés a belga turisztikai hivatallal együtt azt kívánja üzenni a világnak, hogy Brüsszel biztonságos város. A francia nyelvű belga lap beszámolója szerint a Brüsszelben kihelyezett három nyilvános telefonra január 7. és 11. között közel 13 ezer hívás érkezett a világ 154 országából.

 

A telefonok interneten keresztül, illetve egy arra létrehozott ingyen hívható számon érhetők el. Az utcán csörgő telefont bármely arra járó helyi lakos felveheti és felvilágosítást adhat az érdeklődőnek a városról, a közbiztonságról és szabadon válaszolhat minden feltett kérdésre. Sajtóhírek szerint a tavaly novemberi párizsi terrortámadások és azok belgiumi kapcsolatai miatt a turizmus jelentősen visszaesett az elmúlt hónapokban.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák