Hírek > Megérjük, hogy 2-es számjeggyel kezdődik a benzin és a dízel ára? >

Megérjük, hogy 2-es számjeggyel kezdődik a benzin és a dízel ára?

2016.01.15 10:30
Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Megérjük, hogy 2-es számjeggyel kezdődik a benzin és a dízel ára?

A csökkentéssel a 95-ös benzin átlagára 317-318 forintra, a gázolajé pedig 305-306 forintra mérséklődött. Legutóbb szerdán változtak az árak, akkor a benzin és a gázolaj átlagára is bruttó 3 forinttal csökkent.

 

A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint. Az autósok 15-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a töltőállomásoknál.

 

Kapcsolódó SzámoldKi.hu kalkulátorok:

- Gépkocsi üzemanyag költés kalkulátor

- Jól vagy rosszul vezetsz? - kalkulátor

- Traffipax - gyorshajtás kalkulátor


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák