Hírek > Lottózol? Fix számokkal? Akkor most megtudhatod esélyeidet... >

Lottózol? Fix számokkal? Akkor most megtudhatod esélyeidet...

2016.01.20 04:04
Magyarországon sokan nagy szerelmesei a szerencsejátékoknak, a legkedveltebb fogadási forma az ötöslottó, de nagy népszerűségnek örvend a hatos és a skandináv lottó is.
Lottózol? Fix számokkal? Akkor most megtudhatod esélyeidet...

Bár valahol a szíve (esze) mélyén mindenki tudja, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy elvigye a mesés főnyereményt, de mégis olyan jó tervezgetni, álmodozni a milliárdos összegről...

 

Álljon itt a puszta matematikai valóság az ötös lottó kapcsán:

 

Az ötöslottó esélyei:

- 2 találat: 1 : 44 (2,2727%)

- 3 találat: 1 : 1231 (0,0812%)

- 4 találat: 1 : 103 410 (0,000967%)

- 5 találat: 1 : 43 949 268 (0,00000228%)

 

Sokan hétről-hétre ugyanazokkal a fix számokkal játszanak, és bíznak abban, hogy előbb-utóbb kihúzzák a szerencseszámokat, melyek legtöbbször a születési év/hó/nap kombinációkból állnak.

 

A SzámoldKi.hu most elkészítette Neked azt a lottókalkulátort, melynek segítségével ellenőrizni tudod, hogy a fix számaiddal milyen eredményt értél volna el a lottó fennállása óta. 

 

Kattints a képre a lottókalkulátor elindításához:

 

ötös lottó kalkulátor szamoldki.hu


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák