Hírek > Illúzió és rózsaszín köd az EU bevándorlási politikája >

Illúzió és rózsaszín köd az EU bevándorlási politikája

2016.01.21 03:36
Az adatokból kiderül, hogy mekkora illúzióra építik a brüsszeli vezetők az unió bevándorlás politikáját - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna esti műsorában.
Illúzió és rózsaszín köd az EU bevándorlási politikája

Rétvári Bence elmondta: a nemrégiben megjelent dániai adatok szerint azon bevándorlók közül, akik már négy éve élnek az országban, és részt vehettek minden integrációs programban, csak kevesen tudtak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A férfiak 20 százaléka, míg a nők 5 százaléka talált valamilyen munkát - tette hozzá.

 

"Tehát illúzió azt gondolni, hogy ezek az emberek azonnal be tudnak kapcsolódni a munkaerőpiacra, és ott rögtön az európai GDP-t tudják növelni" - hangsúlyozta. Hozzátette, hogy Svédországban hasonló problémák vannak a nőnemű bevándorlók körénél, hiszen jelentős részük még öt év után sem talál munkát.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák