Hírek > 'Védhetetlen hangvételű' cikket közölt a 888.hu portál >

'Védhetetlen hangvételű' cikket közölt a 888.hu portál

2016.01.26 01:02
A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) felszólította a kormányt, hogy bontsa fel minden támogatói szerződését a 888.hu portállal, amely az ellenzéki párt szerint ízléstelen támadást indított Tóbiás József MSZP-elnöke ellen.

Bodnár Zoltán, a Liberálisok ügyvivője hétfőn azt MTI-nek elmondta, a portál néhány napja "védhetetlen hangvételű" cikket közölt Tóbiás József feleségének és lányának fényképeivel.

 

Az ellenzéki politikus örömét fejezte ki, hogy Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke a jó ízléssel össze nem egyeztethetőnek nevezte a portált. Bodnár Zoltán hangsúlyozta, ha ezt a kormány is így gondolja, akkor - Kovács Ákos és a Telekom vitájához hasonlóan - bontson szerződést a honlappal.

---

Vízválasztó:

Ha nincs 2 millió forintja, akkor ezt ajánljuk.

Ha viszont van 2 milliója, akkor ezzel jár jól.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák