Hírek > Orbán Viktor világáról, Felcsútról ír a nemzetközi sajtó >

Orbán Viktor világáról, Felcsútról ír a nemzetközi sajtó

2016.01.29 00:15
A Süddeutsche Zeitung című liberális német lap a Felcsút községről közölt riportot csütörtöki számában.
Orbán Viktor világáról, Felcsútról ír a nemzetközi sajtó

Cathrin Kahlweit Minden az enyém című terjedelmes írásában kiemelte: "az ő faluja, az ő labdarúgása, az ő Magyarországa - ez Orbán Viktor világa", és ezt a világot a magyar "miniszterelnök szülőföldjén, Felcsúton lehet megtekinteni". Egyebek között kifejtette, hogy a falu-labdarúgás-Magyarország "triász (...) valóban többet mond el Orbán Viktorról, mint minden politikai elemzés".

 

Hozzátette, hogy Felcsút úgy "virágzik és gyarapodik", mint kevés település az országban, és a kormányfő "nem hagyja veszni az övéit", "politikai barátait, sportbarátjait és a polgármestert sem". A labdarúgó Európa-bajonoksággal kapcsolatban kiemelte, hogy a "szülőföldnek új hősöket, új trófeákat kell kapnia, kiváltképp, hogy olyan miniszterelnöke van, aki nemcsak buzgó futballrajongó, hanem buzgó nacionalista is".

 

A szerző a többi között hozzátette, hogy Felcsúton '"manifesztálódik" a kormányfő hatalma "kicsiben", és megjegyezte, hogy az ország gazdaságilag jó helyzetben van, "Orbán szülőfaluja" pedig még jobb helyzetben.

Mindig érdekelt a Tőzsde és Forex világa? Több mint 10 éves tapasztalat alapján az egyik leggyakorlatiasabb oktatást most otthonodból nézheted, csak regisztráció szükséges.

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)