Hírek > Mit vegyünk ma? OTP, MOL, Richter és MTelekom esélylatolgató >

Mit vegyünk ma? OTP, MOL, Richter és MTelekom esélylatolgató

2016.01.29 08:40
A BUX 9,48 pontos, 0,04 százalékos emelkedéssel, 23 778,94 ponton zárt tegnap. A részvénypiac forgalma 9,8 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.
Mit vegyünk ma? OTP, MOL, Richter és MTelekom esélylatolgató

Nem volt nagy forgalom a piacokon, a nap elején a pozitív elmozdulás hamar véget ért, és a vezető részvényindexek lefelé vették az irányt. A magyar tőzsdén a BUX lényegi elmozdulás nélkül zárt, a nap nyertese a Mol volt tegnap.

 

A Mol 65 forinttal, 0,47 százalékkal 13 850 forintra erősödött, 1,8 milliárd forintos forgalomban. MOL részvény friss elemzésünk itt érhető el.

 

Az OTP-részvények ára 3 forinttal, 0,05 százalékkal 5960 forintra csökkent, forgalmuk 5,2 milliárd forintot tett ki. Érdemes venni OTP-t?

 

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,50 százalékkal 395 forintra esett, forgalma 187,1 millió forint volt. Így mutat most a Telekom chartja.

 

A Richter-papírok árfolyama nem változott, 5600 forintot ért, a részvények forgalma 2,6 milliárd forintot ért el. Jó beszálló most a gyógyszerrészvény?

 

Elégedetlen brókerével? Cserélje le!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák