Hírek > Online vizekre evez a Condcorde >

Online vizekre evez a Condcorde

2016.02.01 17:02
Online befektetési alap értékesítési felületet indított a Concorde Alapkezelő, a társaság azt reméli, ezáltal az eddig kiszolgált privát és intézményi befektetői körön túl is közelebb viheti befektetési termékeit a megtakarítókhoz.
Online vizekre evez a Condcorde

A társaság 15 legnépszerűbb befektetési alapja érhető el az online platformon, köztük kötvény-, részvény- és abszolút hozamú alapok is - közölte a Concorde Alapkezelő Zrt. hétfőn az MTI-vel. A felületen keresztül az alapok mindenki számára elérhetők, forgalmazásuk szinte teljes mértékben online módon megoldott, a regisztrációtól egészen a szerződéskötésig, a szerződés-aláírási és számlanyitási folyamat is elektronikusan rendezhető.

 

A befektetések biztonsága érdekében a Concorde Alapkezelő online felülete minden ügyfelének a KELER központi értéktárnál személyre szóló nevesített számlája lesz. A Concorde Alapkezelő több mint 40 befektetési alapban 500 milliárd forintot meghaladó vagyont kezel, ezzel Magyarország legnagyobb független vagyonkezelő cége. Az egy ügyfélre jutó kezelt vagyon nagysága megközelíti a 250 millió forintot.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák