Hírek > Boszorkányságért fejezhettek le egy belga állampolgárt Szíriában >

Boszorkányságért fejezhettek le egy belga állampolgárt Szíriában

2016.02.04 20:40
Boszorkányságért fejezhettek le egy 22 éves belga állampolgárságú lányt Szíriában egy francia újságíró Twitter-üzenete szerint - adta hírül az RTBF belga közszolgálati televízió csütörtökön.

David Thomson, a Radio France Internationale (RFI) francia közszolgálati rádió újságírója azt írta, hogy egy marokkói származású, belga állampolgárságú 22 éves lányt fejezett le az Iszlám Állam. A kivégzés tényét a terrorszervezet még nem erősítette meg hivatalos kommunikációs csatornáin. A belga szövetségi ügyészség és a külügyminisztérium tájékozódik az ügyben, tájékoztatást későbbre ígértek.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák