Hírek > Szépet álmodtál, vagy rosszat? Most megtudhatod, hogy miért! >

Szépet álmodtál, vagy rosszat? Most megtudhatod, hogy miért!

2016.02.06 06:04
Kerülj közelebb álmaidhoz! Az álmok jelentése tudományosan még nem tisztázott, bár mindig is érdekelte az embereket. Álomfejtéssel viszont közelebb kerülhetünk a valósághoz.

Sigmund Freud szerint az álmok szoros kapcsolatban állnak az álmodó személy tevékenységével, valódi érzéseivel, vágyaival és szimbólumokat rejtenek. Tehát az álmok nagyon is közel hoznak minket a valósághoz!

 

Mit jelent az álmod? 

 

A SzámoldKi.hu álomfejtés kalkulátora segítségével most megtudhatod az álmod valódi jelentését. Kattins a képre az indításhoz!

 

álomfejtés kalkulátor Számoldki.hu


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák