Hírek > Orbán: történelmi szövetség a lengyel-magyar >

Orbán: történelmi szövetség a lengyel-magyar

2016.02.08 22:00
Történelmi szövetségként jellemezte a lengyel-magyar kétoldalú kapcsolatokat Orbán Viktor miniszterelnök, aki hétfői tárgyalásuk után arról biztosította Beata Szydlo lengyel kormányfőt, hogy Lengyelország számíthat Magyarország szolidaritására bármilyen kettős mérce alkalmazásával szemben.

A Budapesten folytatott megbeszélést követő közös sajtótájékoztatón Orbán Viktor elmondta: lengyel kollégájával közös célként határozták meg a visegrádi együttműködés megerősítését.

 

A kétoldalú gazdasági kérdésekről szólva a magyar miniszterelnök közölte: megállapodtak arról, hogy a két ország keleti iparvidékét négysávos gyorsforgalmi úttal kötik majd össze.

Lassú a gépe? Tisztán gyorsabb – tudja meg hogyan érheti el! Kattintson a részletekért!

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák

Donald Trump örül a brit kilépésnek ( hozzászólás, 2016-06-25 03:05)
Ennyit keresnek a pedagógusok - ábra ( hozzászólás, 2016-06-24 15:14)
Változhat az iskolai szünetek hossza ( hozzászólás, 2016-06-24 15:14)
Ilyen az ideális magyar pálinka - ábra ( hozzászólás, 2016-06-24 15:14)