Hírek > A Volkswagen elhalasztja az éves eredmény közzétételét és a közgyűlést is >

A Volkswagen elhalasztja az éves eredmény közzétételét és a közgyűlést is

2016.02.09 01:09
A Volkswagen bejelentette, hogy a dízelügy miatt az éves eredmény közzétételét és a közgyűlést is el kell halasztania a vállalatnak.
A Volkswagen elhalasztja az éves eredmény közzétételét és a közgyűlést is

A jelenlegi közlemény szerint legkorábban áprilisban publikálják az eredményt, a közgyűlést pedig legkorábban júniusban tartják, ami 6 hetes késést jelent az eredeti menetrendhez képest. A Volkswagen kamion üzletága vizsgálja a növekedési lehetőségeket, melynek akár az IPO is részét képezheti.

 

A részleg igazgatója szerint egyrészt Kínában, másrészt azokon a piacokon látnak növekedési lehetőséget, ahol eddig nem volt erős a jelenlét. Kínában duális stratégiát folytatnak: a tömeg keresletet a kínai partnerekkel közösen igyekeznek kiszolgálni, míg a magasabb szintű keresletet a MAN és a Scania márkával igyekeznek lefedni.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák