Hírek > A becsültnél jóval kevesebbért vállalták a kelenföldi P+R parkoló megépítését >

A becsültnél jóval kevesebbért vállalták a kelenföldi P+R parkoló megépítését

2016.02.15 19:01
Mint legolcsóbb ajánlattevő, a szegedi KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. építheti meg nettó 1 milliárd 66 millió forintért a Kelenföld vasútállomás P+R parkolóját, az eredetileg becsült építési költség nettó 1 milliárd 428 millió forint volt - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A nyílt közbeszerzést a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. írta ki. A feladat meghatározása így szólt: a "Kelenföld vasútállomás XXI-XXVIII. vágányainak helyén létesülő P+R parkoló és a hozzá tartozó útépítési, vízépítési, közműépítési, műtárgyépítési és magasépítési munkák megvalósítása". A beérkezett hat ajánlat közül a legolcsóbb lett a nyertes.

 

A tájékoztató kiemeli, hogy a feladat kapcsolódik a 4-es metró projekthez. Ajánlatot tett még a CC K2F Konzorcium, az STR Építő Kft., az A-HÍD Zrt., a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Penta Általános Építőipari Kft.

Haszonjárművek csak a Ford Petrányitól! A 2,5%-os kamattal, ez sokkal könnyebb, mint hinné!

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák

Ennyit keresnek az egészségügyisek ( hozzászólás, 2016-06-28 18:10)
Nem lennének jók a magyar buszok? ( hozzászólás, 2016-06-28 10:42)
Donald Trump örül a brit kilépésnek ( hozzászólás, 2016-06-28 10:42)