Hírek > OTP, MOL, Richter vagy MTelekom - melyiket vegyük? >

OTP, MOL, Richter vagy MTelekom - melyiket vegyük?

2016.02.17 08:40
A tegnapi napon a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 52,05 pontos, 0,23 százalékos csökkenéssel, 23 013,88 ponton zárt. A részvénypiac forgalma 6,176 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol-papír kivételével gyengültek a hétfői záráshoz képest.

A BUX-index kis mértékű mínuszban zárta a napot, az átlagos napi forgalom feléért kereskedtek. Az elemző megjegyezte: a Mol és a Richter papírjainak árfolyama stabil maradt. Az utóbbi papír annak ellenére stagnált, hogy egy nagy londoni és egy nagy amerikai befektetőház is csökkentette a magyar gyógyszeripari részvény célárát.

 

Kattints a grafikonra, hogy lásd a többit!

 

A Mol ára nem változott, 13 700 forintot ért, 1,1 milliárd forintos forgalomban. Friss MOL elemzésünket ITT olvashatja. Az OTP-részvények ára 35 forinttal, 0,58 százalékkal 5965 forintra csökkent, forgalmuk 2,6 milliárd forintot tett ki. A bankrészvény friss elemzése ITT érhető el. A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,25 százalékkal 393 forintra esett, forgalma 490,8 millió forint volt. MTelekom részvény elemzés ITT. A Richter-papírok árfolyama 2 forinttal, 0,04 százalékkal 5043 forintra gyengült, a részvények forgalma 1,9 milliárd forintot ért el. A gyógyszeripari részvény elemzése ITT található.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák