Hírek > Cameron: az EU elhagyása nem gyors út a tejjel-mézzel folyó Kánaánba >

Cameron: az EU elhagyása nem gyors út a tejjel-mézzel folyó Kánaánba

2016.02.20 13:16
Az EU-ból való kilépés nem a gyors utat jelenti a tejjel-mézzel folyó Kánaánba - figyelmeztetett David Cameron brit kormányfő az Európai Tanács csúcstalálkozójának pénteki zárónapján létrejött megállapodásról tartott sajtótájékoztatóján.
Cameron: az EU elhagyása nem gyors út a tejjel-mézzel folyó Kánaánba

A brit miniszterelnök szerint az, hogy egy szervezet "frusztráló", nem azt jelenti, hogy ott is kell hagyni.

 

A brit emberek nagyobb biztonságban lennének az unióban, mint azon kívül - mondta Cameron, aki saját elmondása szerint a brit uniós reformigényekről létrejött megállapodás nyomán arra fogja buzdítani a lakosságot, hogy támogassák Nagy-Britannia európai uniós tagságát a közelgő népszavazáson.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák