Hírek > Nagyot lehet nyerni magyar részvényekkel >

Nagyot lehet nyerni magyar részvényekkel

2016.02.25 22:01
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 382,84 pontos, 1,67 százalékos emelkedéssel, 23 323,68 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 10,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Horváth István, a Raiffeisen Bank kötvénykereskedője az M1 aktuális csatornán elmondta, jó volt a forgalom a magyar tőzsdén. A BUX jól teljesített, bár nem napi csúcsán zárt, a kereskedés végén néhány részvénynél előkerültek a profitrealizáló eladók.

 

Kattints a grafikonra és meglátod a többit is!

 

A nap nyertese a Magyar Telekom volt, az osztalékra tett javaslatról szóló hírek "vitték" a papírt. Az OTP emelkedéssel zárt, de a nap folyamán járt magasabban is, a Richter ugyanakkor napi csúcsán fejezte be a kereskedést - közölte a szakértő. A Mol 5 forinttal, 0,04 százalékkal 13 880 forintra csökkent, 2,3 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 101 forinttal, 1,73 százalékkal 5941 forintra erősödött, forgalmuk 2,8 milliárd forintot tett ki.

 

A Magyar Telekom árfolyama 19 forinttal, 4,63 százalékkal 429 forintra nőtt, forgalma 2,5 milliárd forint volt. A Richter-papírok árfolyama 112 forinttal, 2,25 százalékkal 5082 forintra emelkedett, a részvények forgalma 2,6 milliárd forintot ért el.

 

Nincs még jó brókere? De, már van!


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák