* A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és értékesítő kollégáinknál.Hírek > MOL részvény - nem is olyan rossz ez az eredmény, érdemes venni? >

MOL részvény - nem is olyan rossz ez az eredmény, érdemes venni?

2016.02.26 08:30
A gyorsjelentés ellenére azért akkora esés nem bontakozott ki az elmúlt két napban és az olajpiac is stagnál.

mol részvény elemzés

 

A legutóbbi fejlemények, hogy Oroszország egy OPEC plusz OPEC tagokon kívüli találkozót szeretne márciusban összehozni a fekete arany árfolyamának további stabilitása érdekében. A MOL negyedéves számai nem feltétlenül rosszak, de a globális viszonylathoz mérten nem veszélyesek. Közvetlenül 14000 alatt nehéz szívvel próbálkoznánk vételekkel inkább megvárnánk a következő támaszt, ami 13800-hoz köthető.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Út a katedrától, a biztosítási szakma nemzetközi élvonaláig…

Avagy, hogyan lesz egy háromgyermekes nyelvtanárból a biztosítási szakma hazai és nemzetközi szinten is elismert képviselője, az MDRT tagja, Kecskemét város közéletének aktív, de nem „köz”- szereplője?

Legfrissebb fórum témák

Külföldi sajtó Magyarországról ( hozzászólás, 2016-05-23 19:23)
Tovább csökken az álláskeresők száma ( hozzászólás, 2016-05-23 07:49)