Hírek > Orbán Európa-szerte üzent az embereknek >

Orbán Európa-szerte üzent az embereknek

2016.02.29 00:01
A Fidesz frakcióvezetője szerint a miniszterelnök az évértékelő beszédében az ország jövőjéért aggódó magyarokhoz szólt, ugyanakkor Európa-szerte üzente az embereknek, hogy az unió meg tudja állítani a migránsáradatot, ha erre van akarat.

Kósa Lajos az M1 aktuális csatornán vasárnap este, Orbán Viktor évértékelő beszédét követően kijelentette: jelenleg a magyar kormányfő minden beszédét figyelik Európában. Orbán Viktort európai érvényű politikusnak tartják, és nemcsak a migráció miatt - fűzte hozzá, emlékeztetve: amikor az EU az IMF "receptjét" ajánlotta a válságba jutott országoknak, Magyarország egy másik utat választva sokkal előrébb jutott.

 

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője "európai csodának" nevezte, amit a miniszterelnök a magyarokkal összefogva tett, kiemelve ezek közül, hogy a migrációt érintően Magyarország egyre fontosabb vonatkoztatási pont. Emlékeztetett: mostanra már mindenki ráébredt, hogy a migránsáradat Európa létét, biztonságát, fejlődését, kultúráját, jövőjét veszélyezteti. Tömegével jönnek katonaviselt férfiak Európába olyan országokból, amelyekkel az Európai Unió is háborúban áll - mutatott rá, hangsúlyozva: meg kell állítani Brüsszel "ámokfutását", mert szerinte az EU és benne a magyarok véleménye nem hagyható figyelmen kívül.

 

Kósa Lajos az ellenzéki politikusok Orbán Viktor évértékelő beszédét bíráló kijelentéseire válaszuk azt mondta: reakcióikhoz nem is szükséges a miniszterelnöknek beszélnie, hiszen kizárólag a saját maguk világával foglalkoznak. Azt gondolják, hogy jó a bevándorlás - folytatta -, mivel ezt mondják nekik a baloldali, liberális barátaik Európában. Ha most a baloldal kormányozna, áradnának be a migránsok - fogalmazott.

Mindig érdekelt a Tőzsde és Forex világa? Több mint 10 éves tapasztalat alapján az egyik leggyakorlatiasabb oktatást most otthonodból nézheted, csak regisztráció szükséges.

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.
Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)