Hírek > Horvátország akár a hadsereget is bevetheti >

Horvátország akár a hadsereget is bevetheti

2016.03.01 19:40
Horvátország akár a hadseregét is bevetheti külső határának védelmében - mondta a horvát miniszterelnök kedden Berlinben a német kancellárral folytatott megbeszélése után.

Tihomir Oreskovic a német fővárosban tett bemutatkozó látogatásán a vendéglátójával, Angela Merkel kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy kormánya szorosan egyeztet a szomszédos országokkal, hogy időben reagálhassanak a balkáni migrációs útvonalon történő fejleményekre.

 

Hozzátette, hogy Horvátország továbbra is a menekültválság közös európai megoldását szorgalmazza és "emberségesen lép fel a menekültekkel szemben", de szükség esetén bevetik a határon a rendőrséget, és "talán" a katonaságot is - mondta a politikus.

Lassú a gépe? Tisztán gyorsabb – tudja meg hogyan érheti el! Kattintson a részletekért!

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák

Ennyit keresnek a pedagógusok - ábra ( hozzászólás, 2016-06-26 06:10)
Donald Trump örül a brit kilépésnek ( hozzászólás, 2016-06-26 06:10)
Változhat az iskolai szünetek hossza ( hozzászólás, 2016-06-26 06:10)