Hírek > Ők dolgoznak azon, hogy Magyarországon legyen Olimpia 2024-ben >

Ők dolgoznak azon, hogy Magyarországon legyen Olimpia 2024-ben

2016.03.03 23:17
A PwC Magyarország 660 szakértői napot fordított az első pályázati szakasz beadványának elkészítésére a szóban forgó időszakban - tájékoztatta a cég csütörtökön az MTI-t.
Ők dolgoznak azon, hogy Magyarországon legyen Olimpia 2024-ben

"A PwC Magyarországon kívül a beadvány elkészítésében emellett jelentős szerepet vállalt két másik nemzetközileg elismert olimpiai tanácsadó, az Event Knowledge Services SA és az M Integrated Solutions Ltd. 2015. szeptember 15-én érdemben megváltoztak a NOB beadványra vonatkozó követelményei, amelyek immáron nem csak a korábban elkészített megvalósíthatósági tanulmányban foglalt információk és eredmények átdolgozását igényelték, hanem új kutatómunkát, számolást és tervezést is szükségessé tettek" - írta a PwC Magyarország Pataki Márton (Együtt) szerdai közleményére reagálva.

 

A PwC kiemelte, csak ebben az időszakban több mint 100 hazai és nemzetközi sportszövetségi egyeztetésre, hatósági megbeszélésre, workshopra, interjúra került sor. "A PwC világszerte számos olimpiai és hasonló nagyszabású sportrendezvény megvalósításában segédkezett és büszke arra, hogy nemzetközi szakértelmével a budapesti olimpiát is támogathatja" - olvasható a közleményben, amelyben a PwC jelzi: megfontolja, hogy az ügyben tegyen-e további lépéseket. A PWC Magyarország határozottan visszautasítja Pataki Márton állítását, mely szerint túlárazott a PWC olimpiai pályázati kérdőíve.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák