Hírek > A Ferrarinak 500 millió euróra lenne szüksége >

A Ferrarinak 500 millió euróra lenne szüksége

2016.03.06 06:01
Piaci információk szerint a Ferrari 500 millió euró értékben tervez kibocsátani kötvényt piaci árazás mellett.
A Ferrarinak 500 millió euróra lenne szüksége

Jelenleg a befektetésre ajánlott kategóriában átlagosan 1,5% mellett kínálják az eurós kötvényeket a Bank of Merrill Lynch adatai alapján, ami elég kedvező finanszírozást jelentene a cégnek.

 

Más autópiaci friss hírek:

 

A Daimler vezérigazgatója, Dieter Zetsche arról beszélt, hogy a társaság új üzem építését mérlegeli, és a helyszín akár Románia is lehet. Jelenleg már működik ott egy sebességváltókat gyártó üzem, és ezzel kapcsolatban pozitívak a tapasztaltok, mondta a vezérigazgató.

 

A texasi bíróság 124,5 millió dollár megfizetésére kötelezte a Volkswagen csoporthoz tartozó Audit, mert egy 11 éves gyerek az Audi hibájából agysérülést szenvedett egy 2012-es ráfutásos balesetben. A balesetet szenvedett család szerint a 2005-ös évjáratú A4-es Audi vezetőülése túl gyenge volt, és ez okozta a fiú sérülését. Az Audi nem ért egyet az ítélettel, szerinte nem volt hibás a gépjármű.

 

Kapcsolódó kalkulátoraink:

Gyorhajtás - traffipax: mennyivel lehet meghaladni a sebességkorlátozást, hogy még negyen bírság? 

Jó vagy rossz sofőr vagy? - most megtudhatod!


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák