Hírek > Új P+R és B+R parkoló épül Cinkotán >

Új P+R és B+R parkoló épül Cinkotán

2016.03.05 22:01
A már meglévő, az Ostoros út páratlan oldalán található parkoló átépítésével és bővítésével Cinkota HÉV állomásnál új P+R és - a kerékpárosoknak - B+R parkoló is lesz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.

Közleményük szerint hétfőtől az újjáépítés idejére a parkolót teljesen lezárják. A munkálatok keretében az eddig burkolatlan terület térkő- és aszfaltburkolatot kap, és kapacitása is jelentősen, 82-ről 165-re nő. Mindezek mellett egy új, 40 férőhelyes, fedett kerékpártárolót is létesítenek. Emellett - mint hozzátették - körülbelül száz méteren az Ostoros út is új burkolatot kap. Emellett több mint hatszáz négyzetméteren megújulnak a zöldfelületek és hetven fát is ültetnek.

 

A BKK azt írta: a várhatóan június végéig tartó munkálatok végeztével egy "korszerű, kamerákkal ellátott, díjmentes parkoló áll majd az ügyfelek rendelkezésére". Megjegyezték továbbá, hogy a kivitelezés alatt a Volánbusz Zrt. autóbuszainak a Vidám vásár úton alakítanak ki ideiglenes autóbusz-végállomást, a fővárosi 174-es és a 175-ös buszok az ideiglenesen forgalomba helyezett Állomás téri új autóbusz-végállomáson állnak meg. A munkálatok befejezését követően a Volánbusz Zrt. autóbuszainak végállomása mellé kerül az Ostoros út túloldaláról a 174-es és a 175-ös járatok végállomása is - írta a BKK.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák