Hírek > Azerbajdzsán az egyik legígéretesebb mezőgazdasági partnere Magyarországnak >

Azerbajdzsán az egyik legígéretesebb mezőgazdasági partnere Magyarországnak

2016.03.07 00:01
Azerbajdzsán az egyik legígéretesebb mezőgazdasági partnere Magyarországnak, kivitelünk 2012 óta megnégyszereződött, és az azeriek a magyar mezőgazdasági termelés és technológia minden területe iránt érdeklődnek - mondta a földművelésügyi miniszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Fazekas Sándor erről Orbán Viktor miniszterelnök hétvégi azerbajdzsáni látogatása után beszélt, kiemelve, a kapcsolat azért is fontos, mert Magyarországnak pótolnia kell az orosz embargó miatt elvesztett piacokat.

 

Közölte, a mezőgazdasági technológia értékesítése és a kutatásfejlesztési együttműködés előtt is megnyílhat mostantól a lehetőség, amely azért fontos, mert a technológia terén is komoly verseny van a világon.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák