Hírek > Van még további emelkedési potenciál a MOL-ban? >

Van még további emelkedési potenciál a MOL-ban?

2016.03.07 08:40
Gyönyörű menetelést mutatott be a Mol papírja is, 2,58% (+385Ft) a pénteki mérleg, na meg 4,7 milliárd Ft-os forgalom!

Minden bizonnyal növelte az optimizmust, hogy mind a Brent, mind pedig a WTI típusú olaj szép árfolyam-növekedést produkált, stabilizálódni látszik a fekete arany ára. Legyünk azonban óvatosak ezzel, ellenálláshoz érkezett az emelkedésük!

 

mol részvény tőzsdei árfolyama

 

A 15 ezres szint immáron támaszt szolgáltat, mivel sikerült átvinni elsőre. Ezzel újabb tér nyílt az emelkedés előtt, jelöltük a fontosabb zónákat (15465, 15525 és 15600). Lehet, hogy a napokban visszacsúszik majd az árfolyam valamelyest az esetleges profitrealizálások (visszateszt) és a túlvettség miatt, pillanatnyi megállókat, adott esetben vételi beszállókat generálva.

 

Ha nincs jó brókere, akkor ITT talál.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák