Hírek > Jim Kearneyt nevezték ki a UPS magyarországi országigazgatójává >

Jim Kearneyt nevezték ki a UPS magyarországi országigazgatójává

2016.03.10 17:35
A UPS a mai napon bejelentette, hogy Jim Kearney lesz a vállalat magyarországi országigazgatója, és emellett felel majd a romániai és görögországi leányvállalatokért is. A vezető székhelye Magyarországon lesz.

Az ír születésű Kearney, aki 27 éve dolgozik a UPS-nél, új szerepkörében mintegy 650 dolgozóért, illetve a három országban a UPS működéséért, üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felel majd. Kearney Tim Helsent váltja a pozícióban, aki a UPS hollandiai leányát vezeti a jövőben. Kearney 1989-ben, számlázási ügyintézőként kezdte UPS-es karrierjét az angliai leányvállalat pénzügyi osztályán. A következő években különböző, növekvő felelősséggel járó pénzügyi beosztásokat látott el a londoni irodában.

 

Ezt követően, 1999-ben kinevezték a UPS Dublinban található Európai Szolgáltatási Központjának irodavezetőjévé. Négy évvel később Kearney pénzügyi vezető lett Brüsszelben a UPS Europe pénzügyi osztályán. 2004-ben a UPS földközi-tengeri, közel-keleti és afrikai országokat tömörítő régiójának pénzügyi kontrollerévé léptették elő. Egy évvel később visszatért Dublinba az Európai Szolgáltatási Központ kontrollereként. 2009-ben a UPS írországi országigazgatója lett. 2011-től az európai, közel-keleti és afrikai országok hivatalos szolgáltató partnerekért felelős igazgatója lett, 2013-tól pedig ugyanezt a szerepkört látta el a kelet-európai országokban.

 

“Jim Kearney szakmai tudása és tapasztalata révén képes lesz tovább növelni üzleti jelenlétünket Magyarországon, illetve Romániában és Görögországban is – mondta el Daniel Carrera, a UPS kelet-európai régiójának elnöke. – Irányítása alatt a helyi ügyfeleink továbbra is részesülhetnek az innovatív logisztikai szolgáltatásokból és megoldásokból, melyeket a vállalatunktól elvárnak.” Kearney szakszámviteli képesítéssel bír, melyet a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) intézetben szerzett.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák