Hírek > Diákújságíró-pályázatot hirdettek >

Diákújságíró-pályázatot hirdettek

2016.03.13 13:48
Hat plusz egy kategóriában hirdette meg idei tehetségkutató pályázatát a DUE Médiahálózat nevű diákújságíró-szervezet.
Diákújságíró-pályázatot hirdettek

Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint az év diákújságírója, az év diákrádiósa és diákrádiója, az év diák-videoújságírója, az év diáklapja, az év diákfotósa és az év online diákmédiuma cím elnyerésére lehet pályázni. A hetedik kategóriában az év mentorát keresik, vagyis azt a pedagógust, aki a növendékei szerint kiemelkedően segíti a diákújságírók munkáját. Az előbbi hat kategóriában 25 év a jelentkezés felső korhatára, külön értékelik majd az általános iskolás, a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló indulók pályamunkáit.

 

A 26. DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra a www.due.hu/palyazat oldalon lehet jelentkezni március 31-ig. A szükséges adatok megadásán kívül fel kell tölteni a pályamunkákat - kivéve a diáklapok esetében, amelyeket postai úton várnak -, és egy rövid szöveges bemutatkozást kell mellékelni. A győztesek meghívást kapnak a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, amelyet május 27-én rendeznek meg Budapesten, a Várkert Bazárban.

 

A nagyszabású, egész napos eseményen adják át a díjakat, összesen több mint 2 millió forint értékben. Emellett a díjazottak kedvezményesen vehetnek részt a DUE Médiahálózat júliusi médiatáborában. A nyertes munkákból a DUE Tallózó című lap 2016. május-júniusi számában, valamint DUE honlapján válogatást közölnek majd. A pályázat jelentkezési feltételeiről részletesen a www.due.hu honlapon lehet tájékozódni.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák