Hírek > És az OTP-ben még mennyi erő lehet? >

És az OTP-ben még mennyi erő lehet?

2016.03.17 08:55
Tegnap délutánra leült a hangulat és pirosban végezte az OTP részvény árfolyama a tegnapi napot, de továbbra is optimisták vagyunk.

A mellékelt emelkedő csatornán is látszik, hogy az alján fordult meg az árfolyam és a magyar piac zárása után az is kiderült, hogy a vártnál bizonytalanabb volt a Federal Reserve.

 

OTP részvény elemzés

 

Az idei 4 kamatemelés helyett csak kétszer változtathat majd a Fed, ez megint jól jött a részvénypiacoknak. Technikailag is van tér, ahogy azt tegnap is írtuk, akár a 7190-es 2010-es csúcsokig érhet fel a blue chip hamarosan.

 

MOL, Richter és MTelekom friss elemzéseink ITT találhatók.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák