Hírek > CSOK - aki nem méltó rá, az ne kapjon! >

CSOK - aki nem méltó rá, az ne kapjon!

2016.03.18 20:26
A Jobbik kifogásolja, hogy a családi otthonteremtési kedvezményben (csok) "gyilkosok, menekültek és munkakerülők is részesülhetnek", a párt ezért országgyűlési határozatot terjesztett be annak érdekében, hogy a Ház megvitassa a csok rendeletének szigorítását.

Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a magyar családokat kellene kedvezményben részesíteni, jelenleg azonban olyanok is részesülhetnek abban, akik nem méltóak arra. Ide sorolta azon házaspárokat, amelyek egyik tagját elítélték, de a bevándorolt, letelepedett, menekült és oltalmazott személyeket is, valamint a "munkakerülőket".

 

A Jobbik ez utóbbiak miatt előírná azt is, hogy az igénylő és a házastárs is rendelkezzen társadalombiztosítással. Képviselőtársa, Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke megismételte pártja álláspontját a nemzeti otthonteremtési közösségekről, amelyeket államilag támogatott pilótajátéknak nevezett.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák