Hírek > Csúnya volt a tegnap - mi lesz a MOL részvény sorsa? >

Csúnya volt a tegnap - mi lesz a MOL részvény sorsa?

2016.03.24 08:45
Inognak az árupiacok, a napokban combosodó dollár megingatta a nyersanyagpiacot. A zöldhasú ereje mellett pedig az USA-ban napvilágra kerülő olajkészlet adatok sem segítettek további támaszt találni az olajárnak a több hónapos csúcson.

40 dollár környékéről bukdácsol a Brent és ha leesik, akkor a MOL is tovább zuhanhat. A tegnapi napon már 2 százalék fölött volt a mínusz, ami elég jól jelzi az eladók térnyerését a részvénynél. Technikailag a 15380-as szint fölött még bőven élnek a vételi kilátások hosszabb távon, de most rövidebb idősíkon mégis a medvék rúghatnak gólt.

 

mol részvény elemzés

 

Csúnya a tegnapi nap teljesítménye és a hétvége előtt a csökkentett forgalom miatt vissza is húzódhat a korábbi támaszhoz a chart.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák