* A képek illusztrációk. Ajánlatunk csak és kizárólag a készlet erejéig érvényes. Aktuális készlet listáról tájékozódjon a honlapunkon és értékesítő kollégáinknál.Hírek > Tudtak-e a magyar hatóságok Salah Abdeslam magyarországi tartózkodásáról? >

Tudtak-e a magyar hatóságok Salah Abdeslam magyarországi tartózkodásáról?

2016.03.24 23:36
A Liberálisok írásbeli kérdést intéznek a belügyminiszterhez, mivel a Kronen Zeitung osztrák lap egy burgenlandi olvasóra hivatkozva azt állítja, hogy Salah Abdeslam Sopronban volt a párizsi terrortámadást követően.

A lap információi szerint a párizsi terrorcselekmények egyik fő gyanúsítottját felismerték egy soproni kávézóban és ezt jelentették is a kismartoni hatóságnál.

 

A Liberálisok választ várnak arra, hogy a magyar hatóságok tudtak-e arról, hogy Salah Abdeslam Magyarországon, Sopronban tartózkodhat, tettek-e valamit, történt-e intézkedés. A Liberálisok kérik a Nemzetbiztonsági Bizottság vezetőjétől, hogy tájékozódjon az ügyben, és ha szükséges, hívja össze a testületet.

---

És a helyesírásod milyen így késő este? Kipróbálhatod!

Helyesírás teszt - könnyű szint

Helyesírás teszt - középnehéz szint


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Út a katedrától, a biztosítási szakma nemzetközi élvonaláig…

Avagy, hogyan lesz egy háromgyermekes nyelvtanárból a biztosítási szakma hazai és nemzetközi szinten is elismert képviselője, az MDRT tagja, Kecskemét város közéletének aktív, de nem „köz”- szereplője?

Legfrissebb fórum témák

Külföldi sajtó Magyarországról ( hozzászólás, 2016-05-23 19:23)
Tovább csökken az álláskeresők száma ( hozzászólás, 2016-05-23 07:49)